Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Min jul #2 – Ønskelisten 2017

Jeg er så dårlig til at lave ønskelister. Burde skrive op i løbet af året, hvad jeg mangler for så ville jeg jo have en enorm ønskeliste ved juletid, eller …. nej, for jeg synes virkelig jeg er så priviligeret at jeg har det jeg skal bruge. Dog elsker jeg både at give og få gaver, så jeg er naturligvis ikke sådan, at jeg bare giver afkald på gavemuligheden, ha ha 🙂 OG når jeg får
sat mig ned og tænkt mig grundigt om, så er der jo en del jeg sukker efter, trods alt.
Normalt plejer jeg at have enormt mange personlige ønsker, men i år er det mere fordelt over flere kategorier. Også i den virkelig praktiske ende …. et strygejern. Bum. Saftsuseme kedeligt 😀 Men nødvendigt. Min nuværende model er tæt på at nå vintage-niveau.
Min ønskeliste i år, ser således ud.
Hvis jeg kunne vælge én eneste ting, så ville jeg vælge konkylierne. De er så smukke og jeg er så imponeret over det nye firma Lobelune, som laver dem. Glæder mig til at følge udviklingen. Shoppen åbner d. 1. december online.
På collagen herunder kan I måske blive inspireret til jeres egne ønskelister, men jeg vil også meget gerne høre, hvad der står på jeres lister i år? 🙂 Det er så hyggeligt.

Under collagen er der links til mine billeder.

LINKS
(reklamelinks markeret med *)

Armbånd – Delphine Pariente
Stribet blå cardigan – Dea Kudibal
Lang blå cardigan – Line of Oslo*
Duftlys – Skandinavisk*
Konkylieøreringe – Lobelune (følg med på insta ind til de åbner)
Velourpude – Bungalow*
Stegepande – ikke noget bestemt mærke
Mørkeblå støvler – Billi Bi*
Duftlys i metalstager – Tom Dixon*

Læs også:  Eye see you!

Strygejern kunne være dette

%d bloggers like this: