Home sweet home,  Livet er en fest

Hey, så var du her jo!

….og det lidt hurtigere end forventet. December altså. Glædelig første december til jer alle og velkommen til en af årets mest pressede måneder. Eller sådan er det i hvert fald for mig. Jeg synes jeg forsøger at være i rigtig god tid med mange ting og alligevel ender jeg altid med ikke rigtig at være sådan helt klar til julemåneden starter. Hvad med jer – kender I det?
Men jeg elsker altså jul. Sådan helt ind i hjertet. Elsker at pynte pænt op, elsker julelysene, musikken, min søns forventningsglæde, duften af gran og i det hele taget bare den der stemning, som så let kommer, hvis man lader den. Jeg ønsker indimellem at være barn igen for at lov til at opleve den der helt særlige julemagi, som man kun oplever når man stadig tror på julemanden og noget med en slæde ført af rensdyr.
At tænde kalenderlyset i dag var skønt! Og jeg er vild med modellen i år. Så fint med de små bedelys i glaskrukke.

Planerne for måneden er okay – ikke alt for stressede. Første søndag i advent kommer mine forældre og min mor har adventsgaver med til mig – den havde jeg ikke lige set komme, så glæder mig helt vildt. Jeg skal til juleevent i LV i næste uge, have bagt lidt julekager med min kæreste, skal til et par andre hyggelige blogevents i de næste par uger også og så en hel masse i skole, hvilket også betyder at de fleste aftener står i studiernes tegn. Eksamen nærmer sig og jeg brygger faktisk på et indlæg om at studere ved siden af at have fuldtidsjob. Men lektierne må og skal ikke få lov til at tage hele fokus fra julerierne. Nix. Der skal være plads til spas og Last Christmas, gaveindkøb og – indpakning. Er halvvejs i den disciplin hvilket vel er nogenlunde ok. Forestiller mig at bruge min røde frakke til skamme og vil hygge mig med at føje ting til ønskelisten 😀
Lille juleaften bruges altid med særligt gode venner og sekserspil, så den glæder jeg mig også til. Jeg parlamenterer stadig lidt med mig selv om, hvornår jeg kan retfærdiggøre at indhente juletræet og pynte det …. plejer at gøre det omkring d. 20, men har lyst til at det bliver lidt før i år. Hvad traditioner har I omkring juletræ osv? Kan huske at en familie jeg engang kendte, altid “afslørede” juletræet inden det skulle danses omkring. Man fik det ikke at se før. Kunne være sjovt at høre, hvad I gør? 🙂

Læs også:  Den ultimative personlige gave

Nå! Nok for nu – hyg jer og hold jer varme. Både i hyggens og kærlighedens navn ❤️

LINKS

Glaskrukke – Ib Laursen

2 Comments

 • Signe Op.

  Ja, der SKAL være plads og tid til julehygge! Om end det nogle gange godt kan være lidt udfordrende, men sådan burde det jo egentlig ikke være, vel?
  Og mht juletræet, så tager vi det som regel ind weekenden før juleaften. Fordi det bare er skidehyggeligt, og jeg tror næsten, vi ville tage det ind først i december, hvis det kunne holde sig friskt så lang tid.
  Jeg kender også godt folk, hvor forældrene pynter juletræet d.23 om aftenen – og afhængig af deres indretning “afsløres” træet så enten om morgenen eller først lige inden dansen om det. Og jeg forstår det ikke! Det er da skidehyggeligt at pynte det SAMMEN med mine unger?! Men det er nok bare fordi, det ikke er en tradition, jeg er vokset op med…(?)
  Men glædelig december til jer! 🙂

  • Marlene D

   Jeg synes også det er så hyggeligt at pynte sammen med børn 🤗 Jeg tror også det bliver i weekenden før her. Hyggeligt tredje søndag i advent nusseri.
   Glædelig december til dig og dine, Signe! 🤗

%d bloggers like this: