Home sweet home

Første søndag i søvnbesvær

Jeg når lige at tjekke ind for enden af en dejlig søndag, som udover at have budt på familiehygge med obligatoriske æbleskiver og hjemmelavet syltetøj, også har budt på en reminder om hvad den her søde juletid også bringer med sig. Især for de små. Søvnbesvær. Julekuller kalder nogle det vist og det stod i hvert fald i fuld flor herhjemme i går og i dag. Min søn er simpelthen så spændt på, hvad der hænger på pakkekalenderen at han næsten ikke kan være i sig selv. Det tog således næsten to timer at få ham til at sove her til aften. Årh altså ❤️ lille (jule)skind.

Jeg fik faktisk også adventspakke af min mor i dag. En pink termosag fra starbucks – den er alt for sej. Og så fik jeg endelig lov til at tænde første lys i min hjemmegjorte adventskrans. Synes den er blevet fin. Farverne elsker jeg jo – min lille lyserøde verden ha ha 🙂 hvordan er jeres søndag gået?

Læs også:  Min jul #2 - Ønskelisten 2017
%d bloggers like this: