Good times

Jeg fatter ikke, hvor tiden bliver af – helt ærligt? Jeg synes lige det har været sommer, synes lige skoleåret var startet igen – både det jeg selv står for at undervise, men også det hvor jeg selv er elev. Nu nærmer vi os december med hast og jeg står lidt i midten af det hele og tænker at det da bliver rart med juleferie, men der er saftsuseme meget der skal nås inden. Nå, men jeg minder lige mig selv om det der med at hver dag er en gave og vi skal huske at nyde tiden også. Ikke bare suse videre til næste opgave. Ikke fordi opgaver ikke er rare eller gode, men når de tårner op, så er det at det bliver et tough bjerg at komme over. Er I med på hvad jeg mener?
Det er oftest bloggen der må vige pladsen, fordi alt andet er “skal”-opgaver. Det ville jeg nogle gange ønske at dette også var, for jeg savner helt sindssygt mit lille skrivefrirum.

I torsdags var jeg i Kongens Have – inviteret til Hercules Pavilion af LV….. bare en lille get-together med lidt lækker afternoon tea (og kaffe) i det smukke lokale på førstesalen. Christian d.4’s lysthus. Moderniseret, men med rigelig nostalgi nærmest mejslet i lokalets ånd. Der var skønt. Og det var et par skønne timer sammen med andre LV-entusiaster med sludder om løst og fast og små detaljer ved forskellige modeller, som kun folk med samme “tossede” interesse ville finde interessant. Jeg fulgtes med Laila, som jeg også fik overtalt til at tage lidt billeder af mig i de fine omgivelser. Jeg elsker Kongens København og i særdeleshed den smukke have. Selv blæsten og novemberkulden kunne ikke ødelægge den have klædt i efterår. Smukt, altså.

Links (kan være reklamelinks)

Frakke – H&M
Støvler – Toga Pulla
Taske – Louis Vuitton
Bluse – Zara
Jeans – Black Swan

This entry was posted in Going out, Louis Vuitton, My looks, On the go and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Good times

 1. Birthe says:

  Dejlige efterårsbilleder. Der ser ikke dårligt ud! Og du ser bragende godt ud!
  Skøn Louis, glæder mig over at du stadig er “på banen” mht ludwig!
  Kæmpeknus fra Birthe, Esbjerg

  • Marlene D says:

   Tusind tak, B 🙂 Jeg kan nok aldrig helt forlade den gode Louis …. men der bliver længere og længere imellem nyanskaffelserne. Ikke af uvilje men fordi jeg bare ikke har råd 🙂

   Kæmpeknus til dig også 🙂

 2. Bolize says:

  Lækre, skønne og flotte billeder <3

 3. Helle Due Bense says:

  Helt som jeg kender dig!
  Livsglad, elskelig, tankefuld, ressourcefokuseret, troværdig, arbejdsom og positiv!
  Er så taknemmelig for at du, dit dejlige smukke væsen, er blevet en del af mit liv ❤️

 4. Pingback: Min jul - snekugler og folkevogne -

 5. Pingback: Hey, så var du her jo! -

Comments are closed.