Barneliv

Jeg har fundet et billigt får! Tank op på uld til ungerne

Indeholder affliatelink

Uha – det er ved at være et noget omskifteligt vejr nu, hva’? Mulle-koldt om morgenen og aftenen og dejligt om dagen …. i solen. Vi er hjemme i dag – snot og feber. Det er ved at være tid til det som dette indlæg handler om.
Herhjemme er jeg ved at planlægge alle efterårets og vinterens skal-køb til sønnike og et af dem er det ret så omkostelige uld. Men men – jeg fandt lige et super tilbud. Op til 40% på mit yndlingsuldmærke Joha og der er masser af størrelser samt kvaliteter tilbage … ren uld, uld/silke, uld/bomuld. Lige HER … gælder kun ind til søndag.

Faaar, får får får, nej får får ikke får, får får varme børn i vinterkulden ….. hø hø.

Læs også:  Hej marts: Forår, fødselsdag, forvandlinger og fitness

One Comment