Shopping og Inspiration

Mine favoritter BLACK SWAN AW17

Dette er et af de mere traditionsbaserede indlæg 😊

Vi launcher i dag, tirsdag d. 29. august med denne helt fantastiske efterårs- og vinterkollektion hos BLACK SWAN. Jeg glæder mig helt vildt og jeg ville så gerne vælge 25 styles ud, som jeg synes er fantastiske. Men det må jeg jo ikke traditionen tro …. 10 styles og tre boblere. Sådan er det. Pyha, den er hård, men her er mit bud på, hvilke BLACK SWAN styles, som jeg synes er fedest og mest anvendelige. Læs mere under collagen.

 • Blomsterprintet er helt fantastisk – det er varmt og tilpas dæmpet. Især blusen med sort bund har min kærlighed, da den går til alt. Jeans, nederdel, bukser, matchy-matchy med blomsterbukser som der også er og så er den SÅ behagelig at have på. Og krøller ikke. 530kr.
 • Sweat med blomsterprint. Den er vanvittig rar at have på og er vild med det romantiske print. Lækker og let oversize. 450kr.
 • Mums-rullekrave i lækker brændt orange. Den er hyggelig, trendy, frisk og minder mig mest af alt om nedfaldne smukke blade, som vidner om en af årets smukkeste tider. Efterår. Og så hedder den KYS – 590 kr.
 • Sort lækker tee med rocket print. Varm rød, mat guld og hvid på i trykket. Super dejligt materiale og så kan den styles ekstra glam eller nedtones totalt og bæres som eneste del i outfittet med knald på. Sæt den sammen med grå jeans og grå denimjakke, ankelstøvler og nogle lækre ringe/ armbånd. Røde læber. Haps. 250 kr.
 • Apropos grå jeans, så er de her jeans så fantastiske. Ikke siden Diamond som jo altså er 6 kollektioner siden, har et par jeans siddet så godt på mig (og de andre jeg har set prøve dem). De er bløde som smør og man får en flot nummer i dem. Mega dejlige – dem burde vi alle have. 690kr.
 • Sorte joggers med let shine. Virkelig fine sweatpants med let shiny overflade. Kan styles op og ned, som man lyster og de er umanerlig rare at have på. Jeg plejer altid at snakke om, at man nogle gange bare skal købe to par af det som man virkelig føler sig godt tilpas i – sådan har jeg det med dem her. 590kr.
 • Leoskjorte. Behøver jeg skrive mere? Okay – lidt 😊 Leoskjorten er varm i den brune farve og den klæder de fleste hudtyper. Materialet er dejligt, pasformen flot og så krøller den ikke. den har en fin runding både for og bag, som gør at den er flot når den bare er uden på noget også. Jeg er vild med den især med denimjakken over. Lækkert. 550kr.
 • Kollektionens bedste kjole i mine øjne. Den sorte fine kjole med lange ærmer i et tyndt og behageligt materiale. Underdelen er let klokkeformet som gør at den gør silhouetten lang og slank og benene synes også længere og smallere. Den er enormt enkel, men ser virkelig dyr og eksklusiv ud. Kommer til at bo i den når strømpebenene snart kalder 😊 690 kr.
 • Og den der kjole med den her leocardigan over. Cardiganen er blød blød blød og let! Sådan en man bare har det rart og godt i. Snittet er klædeligt og den falder flot. Den flytter jeg (også) ind i. 790 kr.
 • Sidst med ikke mindst. Skjortekjolen i midnatsblå. Faktisk nok en af kollektionens absolut bedste styles. Den er SÅ veldesignet. Brug den som kjole eller hav den stående åben som en cardigan. Style den med tee og jeans, støvler eller style den op. Brug bindebæltet efter behag. Taljer den med en feminin sløjfe eller lad det hænge. Den er så smuk og materialet er elegant. Meget meget smuk style, som jeg er sikker på kommer til at havne hos en masse skønne kvinder. Husk BLACK SWAN kollektionen er limited i øvrigt. Der er kun et vist antal af hver style. 790 kr.
Læs også:  Forårsfodtøj

De tre boblere ❤️

 • Denimjakken (indsæt smiley med hjerter i øjnene). Jeg ELSKER den. Den er blød og stretchy. 690 kr.
 • Den bordeaux uldfrakke. Den må man bare eje. Børstet blød overflade, gode ærmelængder, flot syet, pæn krave, enormt fashionabel. SUK! 1300 kr.
 • Leostrik – søster til cardiganen. Strik i let oversize look med bred halsudskæring. Virkelig lækker under denimjakken og blød som bare pokker. Som cardiganen, så vejer den ikke ret meget, hvilket er så rart med en strik. 590 kr.

BLACK SWAN kollektionen kan ses hos mig – se mere her i min facebookgruppe, hvornår der er åbent hus eller skriv en mail til mig på malsen@malsen.dk, så finder vi et tidspunkt. Du kan også få hele kataloget tilsendt (skriv en mail, så kommer det fluks) og du kan også bestille hos mig. Skriv og så ordner vi det 🙂

HVAD SYNES I? ❤️

2 Comments