Home sweet home,  Livet er en fest

Hjemme hos mig lige nu……og et hint til en hemmelighed.

Er der nypyntet juletræ og Slades julesang på repeat. Jeg kunne ikke lige vente med at give den gas med julekugler for i morges da jeg vågnede lå der et fint lag puddersne uden for og ja…..så var der lissom julestemning i mig. Der skal altså ikke mere til åbenbart 😛
Nu panikker jeg så lidt over at der er en af julegaverne, som endnu ikke er dukket op med posten. Har skrevet til firmaet, som helt 100 har afsendt den, såeh. Nu krydser jeg fingre og ellers ved jeg sgu’ ikke lige hvad jeg gør. Det kan nemlig ikke sådan lige findes i en fysisk butik. Hm.
Nå, men udover det, så er der altså en hemmelighed, som jeg gerne vil dele med jer…..det har noget at gøre med en RET stor julegave og at 2012 bliver HELT anderledes for mig. Og min mand. Hvad mon det er….hvad mon det er…..fnis 🙂 Hvis du ikke helt har gættet det, så er sidste hint at jeg nok ikke skal købe ALT for meget stramt tøj den næste tid 😉 Og hvis du så stadig ikke har gættet det, ja, så skal jeg nok afsløre det i et andet indlæg hihi…..

Lidt spam af juletræet med sin pynt….


Hav en dejlig aften 🙂

65 Comments

%d bloggers like this: