Min stil,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

CFW: Outfit 09.08.2012 – Batik + skulls + leather

Kjole: Munthe plus Simonsen, jakke: Warehouse, loafers: Trendsales, solbriller: Nueu (gave), halskæde: Pilgrim

Jeg viste jer detaljer fra det her outfit den anden dag, men poster det lige i sin helhed. Synes altid det er svært med outfits til modeugen, for selv om vi jo havde bil med og kørte rundt, så skal det på en og samme tid være pænt og praktisk udover at det også skal være noget man har det godt i hele dagen – fra morgen til aften.
Endte i yndlings-Munthe-kjole, hvilket også var meget passende eftersom vi jo startede dagen med at besøge netop Munthe på Gallery. Jeg gruer næsten for den dag, hvor det er blevet så koldt at jeg er nødt til at pause de her maxier – men vintermånederne egner sig ikke til gulvlange kjoler, som næsten berører jorden. Heldigvis kan man jo så gå og glæder sig til at man så igen kan finde dem frem om foråret.
Har I det også sådan med noget? Altså, at I ærgrer jer over at det nødvendigvis må gemmes væk for en tid?

Husk i øvrigt at deltage i konkurrencen om den store pakke til hænderne – der er 5xneglelak + en masse tilbehør på højkant lige her.

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

40 Comments

 • Pixelerede finurligheder...

  Jeg deler ikke rigtig min garderobe op i sæsoner, dog har jeg klart flere tøjkriser, når det er varmt, og jeg forsøger at være sommer-ish :/ men kæresten sagde noget klogt den anden dag, “hvorfor har du ikke bare sådan en lang kjole, du kan kaste dig i?” 😀 <3 så nu er jeg nødt til at finde mig en maxi kjole, hehe

 • Sascha

  Har det sådan med alt strik. Er en 100% efterårs pige der er bidt af et galt garnnøgle, så blir altid lidt trist om sommeren når jeg ikke kan flashe alt mit homemade strikket tilbehør eller putte mig i lune sweatre. No suprise at jeg GLÆDER mig til det blir lidt køligere 🙂

 • Heidi

  Pift pift, det hele er jo smukt. Er vild med den kjole, må eje :O) Må jeg spørge hvilken gloss du bruger til dine læber, så fin farve. :O)

 • Guapizimo

  Så smuk kjole og sammensætningen med jakke og loafers var helt perfekt.

  Jeg har ikke rigtigt noget jeg er ked af at skulle gemme væk, da jeg også bruger t-shirts om vinteren, ellers skulle det måske lige være nogle af ballerinaerne der enten ikke er varme nok om vinteren eller bare ikke kan holde til det våde vejr.

 • Stine

  Hvor ser du skøn ud. Jeg bliver altså mere og mere vild med de loafers. De er super fede.
  Jeg synes altid det er trist, når det bliver for koldt til, at jeg kan bruge alle mine mange ballerinaer – det er så til gengæld et glædeligt gensyn hvert forår. Hehe.

  /Stine

  • Malsen

   Tusind tak 🙂
   De er lækre skoene…MEN det er syntet….det vil jeg bare lige advare lidt imod, for fødderne har det altså ikke sådan voldsomt ventileret i dem. Det er lidt øv.

 • Pixels & Poesi

  Jeg kender det så absolut godt – lige pt. har jeg det sådan med min Acne Pistols, som jeg har savnet hele sommeren. Jeg ville i øvrigt have det på samme måde med maxierne – hvis jeg stadig havde nogle i garderoben. Det savner jeg lidt.

  • Malsen

   Jeg glæder mig nu også til at have Pistols på igen….har faktisk haft dem på en enkelt gang til en maxikjole her i sommer, men det har jo også været ret så køligt indimellem 🙂

 • Ida

  Jeg gemmer slet ikke noget af mit tøj væk, men kan godt følge dig 🙂
  Det er nogle så gode billeder af dig og smuk smuk baggrund.

 • walkinrunout

  Jeg må nok indrømme, at jeg godt kan finde på at bruge sommerting om vinteren og omvendt… så jeg gemmer ikke noget væk – bortset fra det varme overtøj, men det glæder jeg mig så til gengæld også til at hive frem hvert efterår.
  Jeg synes fx. sagtens, at man kan bruge maxikjolerne hele året og med strømpebukser og cardigan/strik over er det jo også varmt nok 🙂

 • Sabina

  whiiiitwiuw! Du ser godt ud sweets! Kjolen er jo en vinder uden lige. Og godt en anden spurgte til de lækre læber, den gloss må jeg eje 🙂

 • Bolize

  Så smuk, så smuk ♥
  Jeg elsker jo kridhvidt tøj og det er altså (bortset fra skjorter) knap så smukt om vinteren :/ … så det savner jeg meget, når de mørke tider kommer … plus også alle ballerinaskoene og sandalerne selvfølgelig… suk …

 • Lullumut

  Hvor du dog bare ligner en hel million <3 🙂 Det er ret pænt til dig med det mørke hår. Tror godt du kan worke det 😉 Det ser ligesom lidt mere "eksklusivt" ud til dit ansigt 🙂
  Du giver mig lyst til at få en maxi nederdel. Det gør du nu altid, men især denne. Jeg har aldrig prøvet en, for jeg er ikke sikker på, det bliver godt, haha. Og hvor er jakken lækker i aktion 🙂

  • Malsen

   Orv, tak 🙂
   Ja…hihi….det er jo strengt taget lidt kikset med den meget mørke bund, men skal være sikker på hvad jeg vil inden jeg farver, så det må blive sådan her…”Ombre” om du vil…lidt endnu 🙂
   Du vil se godt ud i maxi – kom du bare i gang 😉

 • Natalja

  Troede faktisk du havde farvet dit hår mørkt nu hvor du havde talt om det, men kan se du ikke har farvet det. Men ta’ dog lige at gøre det, for nøøøj hvor det klæder dit ansigt. Du ser mere frisk ud og det passer til dine øjne 🙂
  Btw jakken er så flot!! Lidt misundelig, men man kan jo blive ved med at købe 🙂

  • Malsen

   Nejnej, det er bare bunden i kombi med lyset tror jeg 🙂 Jeg tror nu ikke det ender med at blive mørkt..kan ikke helt finde ud af det 🙂