Livet er en fest,  Shopping og Inspiration,  Skønhed

Konkurrence: VIND vanvittig lækker neglepakke fra ORLY (samt en vinder af giga-goodiebag)

Jeg varslede, at der ville komme en ny konkurrence og denne gang kan jeg præsentere en super lækker gevinst fra Lux*Beauty, som forhandler en masse lækre mærker inden for skønhed og pleje. Især udbuddet af neglelak er lækkert, bredt og varieret. Dejligt at den søde indehaver vil forkæle læsere både her og på MiniMalsen 🙂
Jeg vil klart opfordre til, at du tilmelder dig Lux*Beauty’s nyhedsbrev lige her og like dem på facebook her, så er du først om at høre om nyheder og tilbud!

Den super heldige læser modtager et brag af en pakke: 5 x Orly neglelakker, 1x Top 2 Bottom coat, 1x lækker håndcreme samt 1x neglelakfjerner! Komplet efterårspakke til at have lækre negle og bløde hænder hver dag.

Om Orly skriver LUX*BEAUTY:
“Orly er et mærke fra USA. Særligt ved dette mærke er deres patenterede “Gripper Cap” der med gummigrebet gør det nemmere at arbejde med penslen.
Orly er oprindeligt udviklet til neglesaloner. De er kendt for deres gode kvalitet, hurtigtørrende neglelak med et flot shine. Neglelakkerne er ”3 fri”, dvs. uden DBP – Dibutyl phthalat, formaldehyd og toluen, og så er de ikke testet på dyr.”

Sådan deltager du:
1. Like Malsen på Bloglovin’ (klik på linket, klik follow) og tryk hjertens gerne på det røde hjerte under indlægget derinde :)
2. Skriv en kommentar her på indlægget. Sidste chance for at deltage er søndag d. 19. august! Herefter offentliggøres vinderen her på indlægget og vedkommende modtager ligeledes en mail 🙂

Hav en dejlig dag og held og lykke 🙂

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

….

PS: Jeg har fundet den heldige vinder af forrige konkurrence om den lækre goodiebag. Denne gang var det kærestemanden, der udtrak vinderen. Han lukkede øjnene, jeg scrollede frem og tilbage på livet løs. Han sagde stop og pegede et sted på skærmen. Ud for hans finger stod der et navn, nemlig “Piilgaard & Frederiksen”/ Anja 🙂 Stort tillykke – jeg skriver en mail til dig snarest.
Tusind tak til alle for fuldstændig vanvittig flot deltagelse – jeg ville ønske jeg kunne sende pakker ud til alle, men heldigvis ved I, at der hele tiden er nye konkurrencer, nye chancer og så er det bare med at deltage påny 🙂

d. 25/8-12 Edit: Vinderen af neglelakspakken er fundet og får direkte besked – tillykke til:

168 Comments