Shopping og Inspiration

Den røde spøger….


Da vi besøgte Vision i modeugen, var den første stand vi væltede ind i Ilse Jacobsens. Og jaja….fristes skal man jo hele tiden, for dér hang den røde maxidrøm selvfølgelig, som jeg viste jer her, og kiggede mig varmt i øjnene. Den kjole er så smuk altså og det bedste er næsten at den ligner en million, men er ganske betalelig….mener det var 12-1300 kr.
Jeg ville bruge den både til hver dag og fest, som jeg faktisk gør med det meste af mit tøj. Se den lige tonet ned med en armyjakke og flats og tonet op uden noget andet en lidt store smykker i ørene og på håndleddene, samt et par lækre stiletter….Glæder mig til at hapse den til foråret gør jeg.
Jeg har en del Ilse-favoritter som I sagtens kan se nu og her selv om det først er næste år de er for real, men de kommer i et andet og større indlæg. Det at man ser kommende kollektioner kan selvfølgelig virke lidt fjernt, men det kan jo også være med til at hjælpe med, hvilke trend-items man bør beholde og lade gå videre.

(Pssst…og neon er slet slet ikke færdigt – vi så det mange steder, så behold de selvlysende banditter)

Og så lige et psssst til….for det er sidste chance for at deltage i konkurrencen om lækre produkter ovre på min børneblog – denne vej 🙂

Læs også:  Årets julebord

21 Comments