Shopping og Inspiration

Trend: 60’erne i en highstreetversion+ en god rabatkode!

Man kan sjældent tale om, at der kun er én dominerende trend i modebilledet og gudskelov for det, men der alligevel tit nogle trends, som bliver adopteret mere end andre af de forskellige highstreet-kæder.

Jeg har det sidste års tid været rigtig vild med Warehouse …. eller faktisk længere, men de har ikke altid haft sendt til DK. Det er de heldigvis begyndt på og jeg har gjort mere end ét virkelig godt køb der. Leostøvlerne, som jeg tippede om her og den super cool ternede kjole, som jeg havde på her, er blandt favoritkøbene.

Warehouse SS15
En af de tendenser, som tiltaler mig meget den kommende sæson er inspirationen fra 60’erne. A-line, tweed, den fine silhouette, shift-kjoler og lidt tunge boucléjakker passer rigtig fint sammen med min øvrige garderobe og jeg har derfor valgt et par favoritter ud til jer, som lige er landet i deres webshop. Ringen i messing er virkelig lækker, synes jeg …. men ville have ønsket at den var i sølv i stedet.
Mary Jane / t-bar sko er også et 60’er hit … omend med en lidt anden hæl end dem vi ser nu. Synes de er fine og det er pænt at der er cut-outs, så man kan vise fine strømper frem eller brune ben (senere …. meget senere … ha ha ). Gul er jo desuden en trendfarve på SS15, meeeen synes farven fylder lige lovlig meget på en jakke, så den måtte undvære at komme med på min collage 😀
Find alle nyheder fra Warehouse her og der er faktisk 15% rabat lige nu med koden NEWSEASONTREAT.

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

One Comment