Min stil

OUI [Outfit]

Det er en udfordring med outfitbilleder, når man først er hjemme kl. 17 og dermed både tager afsted og kommer hjem, når det er mørkt. Billederne bliver bare bedst udenfor, men det er ikke altid alting kan gå op i en højere enhed og så må man gøre det næstbedste 🙂

Oui
Jeg fik købt en sort sweatshirt omkring nytår – den skaber glæde med alle sine fine pailletter og så har den et godt budskab “Oui”. Jeg opfatter det lidt sådan “you can do it”-agtigt, hvilket er lige præcis hvad jeg har brug for i øjeblikket. Der er store planer for 2015 …. ikke sådan oplevelsesmæssigt; mere organisationsmæssigt. Der er mange ting jeg gerne vil gøre anderledes – det handler bl.a. om forbrug og opsparing, for jeg har nogle drømme, som jeg virkelig gerne så ske inden for de næste par år. Skal nok fortælle mere om, hvad jeg mener en af dagene.

Anyway, så er jeg altså ikke træt af min lædernederdel, som jeg viste jer her også – bare med en by Malene Birger sweatshirt. Den er nem med en sweatshirt til og super dejlig at have på, så den røg på med den nye sorte her. Comfy comfy.

OUTFIT: Sweatshirt fra Baum und Pferdgarten, lædernederdel fra Moxy Copenhagen

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

3 Comments