Min stil

Smuk stjernesweatshirt og lædernederdel [outfit]

by malene birger niddia details

Det er længe siden, men jeg nævnede det her sæt for jer kort efter det var på show hos by Malene Birger og bekendtgjorde, at den sweatshirt blev jeg nødt til at eje. Da den landede i butikken, blev det imidlertid noget andet som trumfede den og jeg lod den hænge, kom billeder af den i min “Forglem mig ej”-mappe på mac’en og stille og roligt bevægede vi os over i en ny sæson. Alfredah stjal mit hjerte og igen måtte Niddia se sig henvist til den der mappe.

Da jeg så for kort tid siden viste jer et godt tilbud, opdagede jeg samtidig at Niddia ikke vare udsolgt der. Jeg klikkede køb og var lidt spændt på om kærlighedsforholdet ville være kølnet med så lang tid gået, men der er jeg så bare nødt til at sige, at jeg har været godt tosset ikke at købe den før, for hold nu fast den er pæn. Og rar. Og blød. Og fyldt med fine detaljer. Matchede den op med skater-lædernederdel fra MOXY Cph som har seje nitter ved lommerne og sammen synes jeg faktisk det blev virkelig godt. Enkelt, men godt. Ikke så mange dikkedarer.
Så sådan så jeg altså ud i går. Abstraher venligst fra træt ansigt og vindblæst hår, ha ha – skulle nå at tage billeder på 5 minutter og med fjernbetjening. Ikke altid min ven, skulle jeg hilse og sige 😀

Kan I lide Miss Niddia? 🙂

niddia by malene birger collage med lædernederdel moxy copenhagen lædernederdel by malene birger niddia details lædernederdel

Læs også:  Maj byder på ..... og lidt om en smuk april i kærlighedens tegn

10 Comments

%d bloggers like this: