Min stil,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Warehouse leather jacket in action

Jeg lovede jo at vise min nye læderjakke fra Warehouse frem og her er den så. Jeg havde den på i går på modeugens 2. dag og indimellem var jeg virkelig glad for, at jeg havde valgt et lunt alternativ og indimellem var det alt alt for varmt – vejret skiftede nemlig som sindssygt, men havde heldigvis en let cardigan i tasken, så den blev indimellem skiftet ud med den.
Det er dejligt, at den kan bruges som overdel alene, synes jeg….altså, at jeg ikke behøver at have noget under andet end en kjole – til efteråret vil jeg godt kunne have en tynd cardigan under også, men læderet er meget fint og tyndt i det, så det er (for mig) ikke en rigtig udendørsjakke.
Håber at I kan lide den….og så er der vist en der skal lære at rette sig op igen….desværre en “efter-graviditets-gene”, som jeg døjer lidt med. Går simpelthen og falder sammen, hvilket er alt andet end pænt, når man er så høj som jeg. Æv.

Modeugen skulle have fortsat for mig i dag med et enkelt show og en pressevisning hos Selected Femme, men i morges da jeg vågnede var jeg rigtig dårlig og er det stadig, så desværre kommer jeg ikke afsted i dag. Jeg har heldigvis allerede fået en masse dejlige oplevelser og hygget mig i godt selskab. Synes især jeg har fået en del ud af messerne denne gang.
Senere i dag kommer der et par indlæg fra nogle af de ting jeg fik set og også de næste par dage. I skal nok også få hele outfittet fra i går i stedet for kun jakken her. Håber at I har haft en god uge og ønsker jer alle en fabelagtig weekend.

Læs også:  Den perfekte gave

17 Comments