Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

CFW: NOA NOA SS13

Det gamle lokomotivværksted på Otto Busses vej ved Cph. Vision var rammerne for Noa Noas spring/summer 2013 show. Og hvilken location! Rustikke murstensvægge, høje vinduer med fantastisk lysindfald og det fine stationsur fik mig, i minutterne inden showstart, til at føle mig lidt som en del af en svunden industriel tid.
Optakten til showet var professionel. Der var lækker forplejning til de ventende gæster i kø og langsomt mens vi blev sluset ind, kunne man tage for sig af de små lækkerier. Vi blev seatet ret godt i forhold til at tage billeder og havde i det hele taget et fint udsyn.
Selve kollektionen var klart Noa Noa. På den måde overraskede tøjet mig ikke, men jeg blev glad for at se, at netop det genkendelige var tilstede – også selv om man (når man har kendt Noa i mange år) sagtens kunne fornemme nye snit til flere typer. Materialerne var umiddelbart af rigtig god kvalitet og især de lidt tyndere bluser og kjoler tiltalte mig meget. Der var en del broderi anglaise og pæne kraver. Farvepaletten var lys til mørk (hvid, lys gul, mint, rosa…faktisk helt ovre i det sorte, som også var det showet åbnede med.). Nogle har måske en gammel “fordom” omkring mærket…flippet, blomsterboheme osv. men sådan ser jeg slet ikke på Noa i relation til de sidste 2-3 år. Der er kommet mange flere “rene” styles, som er højst kombinerbare til en pris, hvor man kan være med og samtidig få gode materialer, god syning og skandinavisk islæt. Og fede sko, i øvrigt.
Jeg synes det var et dejligt show og glæder mig til at se nærmere på nogle af de styles jeg især bed mærke i. Jeg har lige udvalgt et par favoritter til jer her (klik på de enkelte billeder for at dem større) og så en lille video jeg tog af den afsluttende line-up (line-walk?!) – læg især mærke til den smukke maxikjole.

 

Læs også:  Den perfekte gave

Noa Noa SS13 // Malsen from Malsen on Vimeo.

4 Comments