Shopping og Inspiration

My Look: Some yellow stitching….some Burberry

Bare et hurtigt dagens – er på vej til terrassehygge med nogle dejlige damer fra jobbet. Jeg var desværre henvist til selvudløseren, så er ikke vildt tilfreds med billederne i dag, men sådan er det indimellem.
Jeg nyder virkelig at bruge alle mine flats og I har jo set de her et par gange før, men synes altså de tåler gentagelse – så pæne med knuden foran, synes jeg. Ellers bare et lidt simpelt outfit med høj knold. Nemt og behageligt. Skønt.


Glæder mig over at det er weekend – der er en masse skøn familiehygge på programmet og også en del arbejde, men forhåbentlig bliver vejret godt, så haven kan blive brugt.
Til de af jer, som bor i relativ kort distance til København, så husk at der i denne uge er Designer Forum. Jeg plejer jo at være fast inventar derinde, men kan desværre ikke nå det i denne omgang. Så bliver jeg heller ikke fristet…..der er jo det der kamera, som jeg rigtig gerne vil have. Snart. Nu! Suk 🙂

Hav en skøn weekend! Og husk at deltage i konkurrencen, hvis I ikke allerede har gjort det 😉

Just wearing something comfy and simple today and loving the fact that flats can be worn with bare feet! So much more relaxing than stockings and tights!
Have a great weekend and remember to enter my give away if you’ve not already done so 😉

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

20 Comments