Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Objection! Sustained?

Jeg har i dag forsøgt mig med at opponere på det kraftigste til de højere vejr-guder/ dommere! Jeg nægter at acceptere, at det er blevet så koldt (jeg sad faktisk med en yderst lun, men meget ufashionabel fleecetrøje på i går aftes – hvad sker der for det?!) – om de tog det til efterretning….mnjaaeeeej, ikke umiddelbart, men jeg er ikke færdig med dem!
Jeg vil have godt vejr nu! Det er Køge festuge (jaja, jeg er fra landet) og jeg vil høre musik og drikke øl på torvet sammen med alle de andre….og de gider ikke, hvis det regner. Nå, men sådan er det.
Et andet issue jeg har med det der vejr, er, at jeg sådan set har købt nye ballerinaer og dem ville jeg sådan set gerne lufte og det kan jeg sådan set ikke rigtig lige, for jeg synes måske sådan set ikke, at jeg er helt vild med at soppe i KOLDT regnvand! Hm! Vil I se ballerinaerne….? De er fiiiiine og i det blødeste blødeste skind. De er fra Burberry og har købt dem online…København havde ikke lige min størrelse, men det har online shoppen altid. Hurra for det! 🙂

PS: Altså, når man så logger ind og finder de sødeste kommentarer og får mails fra læsere, som opildner mig til at droppe tankerne om at lukke ned for min blog, ja, hvad kan man så gøre? Man kan fx smile bredt og tro på, at det man gør er det rigtige 🙂 Så det gør jeg så. I hvert fald, har jeg lovet mig selv at tro på, at det må være en 1-års krise vi har – bloggen og jeg – og at vi nok skal komme over det!
 

Læs også:  Set i bakspejlet

Del

8 Comments

  • Guapizimo

    De er intet mindre end fantastiske, håber ikke vejret bliver alt for vådt de næste par måneder så du kan få dem luftet en masse.

    Ja du gør det rigtige mht. bloggen, det må bare være en blogger krise, som du selvfølgelig kommer over 🙂

  • Sarah B

    Hi Mals, your new shoes are lovely! Isn't it funny as your weather starts to turn cold, mine is starting to get warmer (which is very nice). I went for a trip to Melbourne yesterday and went to lots of boutiques for window shopping 🙂 I saw some nice things in Burberry but decided to treat myself (finally!!) to a LV zippy coin purse in bleu nuit!! I'm very excited as I have been waiting all year for it 🙂
    I think it's common to have a few questions about blogging. I think you need to not stress about it, post when you feel like it and we will always be here to happily read it!

  • Malsen

    Tak, tøser 🙂 Skoene kostede vist 2200,- …..ca.

    Sarah, I'm so happy for you! Finally you got it! Congrats 🙂
    Think you're right…..thank you for your kind words.