Min stil,  On the go,  Shopping og Inspiration

Lazy day out @ Premier outlets center, Ringsted

Outlets står mit shoppehjerte ret nært, for tanken om, at man kan finde ældre sager, som måske smuttede mens de oprindeligt var i butikkerne og at det som regel er ret billigt, er ret besnærende.
Tidligere på ugen, foreslog min mand, om ikke ikke vi skulle tage en tur til Ringsted Outlet og det gjorde vi så i går. Han er ret vild med alle sportsforretningerne. Samtidig, havde jeg fået en mail om, at der var lidt ekstra kræs her i weekenden – en pop-up store med Gucci, Mulberry, Bottega og Burberry…..og det ville jeg jo selvsagt gerne tjekke ud 😉 Så vi kørte tidligt og selv om vi ankom kort efter de havde åbnet kl. 10, så var der allerede godt gang i biksen og alt alt for mange mennesker. Jeg havde lidt håbet på at kunne scoute lækre flats, men jeg synes faktisk ikke at udvalget var sådan vildt imponerende, selv om der var virkelig mange sko. Der var til gengæld et par super lækre Mulberry tasker, men der var “kun” 50% og det synes jeg er for lidt, når der er tale om 1,5 – 2 år gamle kollektioner. 70% havde været rimeligt. Der var også enkelte ting fra sidste sæson, men ikke noget, som jeg sådan bare måtte eje. Jeg fandt dog en enkelt lille ting, som kom med hjem. En Mulberry notesbog. Cute. Fandt også lidt andre ting, men havde mest af alt bare en hyggelig dag med min bedre halvdel. 🙂

Ser lidt mistroisk ud? Haha 😀

Pitstop med lagkage og latte på café “Slabberas” i outletcenteret.

Læs også:  Godt kørende

Prøverumsoutfitbillede….så bliver det ikke bedre! 😉 Skønt at kunne have trench på.

Best of all: Ballerina weather! Fik luftet Burberry-ballerinaerne….

Dagens køb….kommer sikkert til at vise det mere detaljeret i outfitbilleder i den kommende tid.

Went to an Outlet nearby yesterday for a lazy day out. The weather is beginning to feel warmer and I pulled out my trench and flats for the first time this year. Felt great! 🙂

25 Comments

%d bloggers like this: