Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

If Prague……

Et af de steder, som vi har talt om at tage en smuttur til her i løbet af foråret/sommeren er Prag. Jeg er historienørd…og det er søde kærestemand også, så vi er vilde med steder, hvor man får historiens store vinger klasket lige i fjæset. Og det gør man i Prag! Jeg har været der en del gange efterhånden og synes byen egner sig bedst til korte ture. Den er ikke så stor, men oplandet er til gengæld også helt fantastisk og der er så meget at se og lære.
Mens jeg så sad og dagdrømte lidt om, hvad vi skulle se denne næste gang, så hehe…..kom jeg til at tænke på, hvad jeg gerne ville have på 🙂 Who can blame me?! Helt ærligt…..Selvfølgelig tænker man da på kufferten inden rejsen er bestilt! 😀 Anyway, så gad jeg godt strolle rundt i Prag i sådan et outfit her…..afslappet, chic og praktisk.

Kjole og sandaler fra Topshop, armbånd fra Pilgrim, taske fra Mulberry.

Hopefully, we will go on a short trip to Prague this summer – if so, I’d like to wear this! 🙂

Læs også:  Set i bakspejlet

14 Comments

 • J'adore blog

  Prag er sådan en fantastisk by 🙂 Jeg har været der så mange gange, at jeg snart ikke kan tælle mere, hvor meget jeg har været der 🙂 Det skal nok blive godt for dig 🙂

  • Malsen

   Ja, jeg håber virkelig også at det bliver til en lille tur dertil igen 🙂 Elsker den by!

 • Sascha

  Jeg synes også at Prag er en fantastisk by. Jeg elsker at gå rundt og kigge på alle de smukke bygninger.
  Jeg håber du kommer afsted og får outfittet der matcher med 🙂

  • Malsen

   Lige præcis…alle de smukke bygninger. Og der er nok af dem 🙂
   Jeg har allerede bestilt både kjole og sandaler! 😀

 • Malene

  Åh de sandaler. Jeg mangler bare en undskyldning for at købe dem, og så er de på vej til mig. Men kan ikke helt finde undskyldningen… 🙂

  • Malsen

   Haha – nej, jeg prøvede også at finde en undskyldning, men så tænkte jeg pyt og bestilte dem! 😀

 • Guapizimo

  Hvis I tager til Prag vil jeg i hvert fald glæde mig til at se billeder, jeg har aldrig været der – men det kunne da være det skete en dag 🙂

 • Lullumut

  Åh, det er i sandhed et Prag outfit 🙂 Jeg har været der for mange år siden, men rejs endelig dertil så vi kan se en masse billeder, hihi 🙂

  • Malsen

   Ja, jeg synes virkelig også at det er et ægte Prag-outfit……og lover en masse billeder 🙂