Min stil,  Shopping og Inspiration

My Look: Denim casual + mouse shoes

Mmmm….søndag morgen! Og Mors dag! Jeg har fået gave af Charlie…hehe…..muligvis min mand der har været på spil, men jeg er ikke helt sikker 😀 Fik min yndlingsparfume numoero uno: Burberry Brit – jeg løb tør for længe siden og det har han (Charlie/min mand) altså husket!
Fik lige set at jeg faktisk har et par outfits, som jeg ikke har fået vist. Dette er fra en dag i sidste uge, hvor jeg skulle indvie min denimskjorte…..troede ikke jeg ville blive så glad for den, men den er virkelig et godt køb kan jeg mærke. Den fungerer fint som et casual indslag og med lidt pep-accessories som leotørklæde og musesko, så bliver den ikke kedelig, synes jeg.


Om et par timer, har jeg lige en frokostdate med en gammel folkeskoleveninde – vi skal planlægge vores årlige reunion og derefter har mutz inviteret på pandekager! Kærestemanden er havekedelig og skal slå græs og ordne bede herhjemme…hvordan kan man vælge pandekager fra på den konto? Det begriber jeg ikke lige 🙂

Jeg har langt om længe fået taget lidt efterspurgte billeder af de produkter jeg bruger til mit hår, så tjek ind igen lidt senere, så er hårsnask for alle pengene!

Wore my denim shirt for the first time and I never thought I would like it so much!

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

14 Comments