Ønskelisten

Monsoon Boho Romance

Boho-vibes’ne sniger sig ind på mig for alvor – altid i takt med det lunere vejr! Så får jeg lyst til lyse lette gevandter, sølvfødder og løst bølget hår.
Der er rigtig mange gode bud på fine blomstrede sager i år…lidt af æren skylder vi nok bl.a. Stella McCartney og D&G, som begge viste en masse “Florals” i SS11. Highstreetkæderne er heldigvis ikke længe om at opsnappe trendenserne og således er der blomster i metervis til mere budgetvenlige priser. H&M, Mango, Zara, Vila osv. har alle lavet fine bud, men jeg synes Monsoon har det bedste og bredeste blomsterudvalg. Min favorit lige nu er den kjole, som også pryder deres forside på webshoppen – nemlig denne her fine “ned-på-skuldrene”-sag. Åh, så yndig…..og så lige med de fine sandaler til…og måske en bette stråhat…en udskiftning af sløjfebæltet til et i læder som på modella og lidt brune arme og ben. Du danske sommer – her kommer jeg! Er der nogen der vil med? 🙂

Kjolen er her og sandalerne her.

I’m always thinking more boho and romance into my wardrobe when the temperature is rising…..right now I crave som flowers and I really fancy this dress from Monsoon!

Læs også:  Blødt og lækkert både inderst og yderst

6 Comments