Shopping og Inspiration

Køb fra Barcelona

Nu må jeg vist hellere få vist mine køb fra Barcelona – det var egentlig ikke fordi jeg fik købt så forfærdelig meget, men lidt blev det da til 😉 Desværre, er jeg ikke vanvittig god til at prøve ting i forretningerne, så to af købene er allerede på Trendsales.
Zara er jo et must, når man er i Spanien, men jeg synes nu ikke at prisforskellen var så stor som jeg ellers havde hørt. Købte en leo-tunika, et smukt tørklæde med sommerfugle på og en body, som var på udsalg. Typisk mig at finde ting, som ikke er sat ned…hihi.

I Mango (som man jo også er nødt til at besøge), blev det til en t-shirt med print, en tunika som jeg ikke kan passe, men som er så smuk med blonderyg…..ÆV(!)…. den er til salg på Trendsales her og et tørklæde med leo…..haha – de der leo-prikker er vist et hit hos mig….

Kookai er et mærke, som jeg rigtig godt kan lide og der kunne jeg virkelig have købt mig (mere) fattig. Jeg prøvede dog at besinde mig og kom ud med en tunikakjole, en cardigan (man kan altid bruge en cardigan mere….høh) og en top med blåt glimmer-anker på – som er for lille og nu er på Trendsales 🙂 Drøn-ærgerligt, for den skulle have været brugt til en nederdel, som jeg fandt i en eller anden lille biks dernede. (sidste billede)

Men sådan er der jo så meget og jeg er glad for de ting, som jeg faktisk kunne passe 🙂 Der mangler liiige et enkelt køb, men det fortjener et indlæg for sig selv. Posen er dog her…..Vil godt liiiige indskyde, at billedet er taget på hotellet og at det IKKE er mit sengetæppe! 😀

Hvad mon der er i? :o)

******
I’m showing my buys from Barcelona – so many nice shops there, but I tried not to over-spend to much. I think I behaved quite good actually! 😀
I did buy something in an orange bag – but I’ll do an individual post on that 😉

Del

Læs også:  Sporty er cosy

9 Comments