Puff-i-ficeret? Smuk puf på budget i min stue

Puf i velour og i det hele taget velour, har indtaget en plads i de fleste pigehjerter og hjem og mit er ingen undtagelse. Men, indrømmet, så har jeg våndet mig lidt ved de pæne priser for et styk velour-flødebolle, som givetvis er så meget et trend-stykke at det næppe er sådan en fyr, som også står fremme om ti år. Så hvad gør man så? Man går på budgetjagt og var heldig, for Jysk havde lige præcis det jeg gerne ville have – Vadsted hedder den. Enkel i både form, materiale og udførsel og til en overkommelig pris på knap 600 kr. Den fås her.

Jeg synes den er så fin og man sidder ovenikøbet også godt på den. Kan I li’ den? Og er I selv blevet puff-i-ficerede? 🙂

This entry was posted in Bolig / Interiør, Home sweet home and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Puff-i-ficeret? Smuk puf på budget i min stue

 1. Ann says:

  Gæt hvem det også har købt den 😊 God smag 😊 Dejligt at du er tilbage, jeg har savnet dine gode idéer og historier.

 2. Susanne says:

  Hvor er din sofa fra?

  • Marlene D says:

   Jeg har forgæves forsøgt at finde kvittering for at hjælpe dig men kan ikke finde den. Kan simpelthen ikke huske det, men købt på nettet.

 3. Pingback: 10//18 -

Comments are closed.