Shopping og Inspiration

Når forårsskoene venter ….

Åh jeg er lidt utålmodig! Jeg synes jo et eller andet sted at alt det sne er så fint at se på, men jeg glæder mig altid til foråret, de bare fødder og knap så tunge påklædning. At sidde uden for med tæppe om aftenen eller varmelamper. Folks gladere ansigter og den stemning, som vist populært kaldes forårskuller. Mange flere ting kan lade sig gøre og uret har ikke samme magt over mig, som i vintermånederne.
Glæder mig til turene og rejserne, som venter. Og som det ser ud lige nu er der i hvert fald både en tur til Tyrkiet (dog ikke her igen, selv om det var vildt) og en storbytur til Prag … med en måske-afstikker til Budapest …. på tapetet. Gad også godt Bulgarien igen. Hvor skal I hen?

Jeg har fødselsdag om et par uger. D. 23. marts. Ca. hver fjerde år er der faktisk sne på fødselsdag og andre gange er der næsten varmt uden for. Marts er aldrig helt til at regne med. MEN jeg har købt et par sko som venter på at kunne blive luftet…. de er fra danske Fourrure og jeg spottede dem første gang for et halvt års tid siden i en forretning i Køge. Stillede dem dog pænt igen pga prisen, men satte mig alligevel for at sætte dem højest på ønskelisten. Tilfældigvis så jeg dem lidt senere på en webshop … nedsat … en-to-tre haps! 😀 Så nu står de fint og venter på at vejene er tørre og mine fødder bliver bare og så skal de saftsuseme luftes med pels og det hele. (Der er stadig et par størrelser tilbage her)

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

Brygger lidt på et “føs’das-ønske-indlæg” …. har nogle rigtig gode ønsker denne gang 🙂

Hav en skøn weekend når I kommer dertil. Her er der Universitet på programmet, så i skole med mig og så glæder jeg mig til søndag med Silas, hvor der absolut ingen planer er. Skønt.

Kram fra mig <3