Ønskelisten,  Skønhed

Snart min dag

Min fødselsdag nærmer sig med hastige skridt og jeg lovede at dele mine ønsker med jer, for selv om jeg godt ved, at jeg nok ikke får så mange gaver, så er der jo intet i vejen med at ønske sig, vel? 🙂
Min higen efter forår skinner vist meget godt igennem på ønskerne – i hvert fald er min lyst til at gøre min verden endnu mere lyserød stor. Man kan aldrig få nok lyserødt på sin dag, ha ha …. totalt candyfloss. Men på trods af at den samme farve er overalt i collagen, så er det faktisk tilfældigt selv om det selvfølgelig siger rigtig meget om, hvad det er jeg kigger efter i øjeblikket. Lyst og let. Forår og finhed. En let blomsterduft, lun strik, blødt ruskind og ligeså blonder, det smukkeste ur, en kærlighedsfyldt ring, seje komfortable tigre og verdens bedste læbefarve. Dét ønsker jeg mig og tænk hvis bare ét enkelt af ønskerne gik i opfyldelse. Lykke 🙂
Hvis der er noget du vil kigge nærmere på, så er der links under billedet.

Links
(mærket ** er affiliatelink)

Læbelækkerier fra Clarins, farverne Candy og Abricot**
Leocardigan fra Esprit**
Støvletter fra Sofie Schnoor**
Michael Kors Bradshaw ur
Lingeri fra Triumph (Amourette BH + trusse)**
Kærlighedsring fra Pandora
Slippers med tigre fra Sofie Schnoor**
Bloom edp fra Gucci

Læs også:  Sådan kan du afhjælpe uren hud efter brug af masker

8 Comments