Året rundt,  Skønhed,  Ugen der gik

10//18

Mandag. Ny uge. Nye muligheder. Det betyder også at uge 10 2018 er history – for mit vedkommende en hyggelig, udfordrende, lærerig, romantisk og produktiv uge.
Blandt andet fik jeg købt lyserøde blomster.

Der var stort slet ikke mørkt om aftenen, fordi det sneede så meget – billedet her er taget ca. kl. 21 ….. lys på verden 🙂

Lillemusen var syg og da bedringen indtraf tirsdag, var frisk luft og snemand en gevaldig humørløfter (efterfulgt at varm kakao med skumfiduser naturligvis). Og guleroden … ha ha … ja, den taler vi ikke om 😀

Havde forældrebesøg og introducerede dem for en fiks lille tri-pod med fjernbetjening (til telefonen). Indkøb fra Wish.

Jeg knoklede med at forberede mig til skole-universitets-lørdag …. masser af lektier, men spændende. Og det gik faktisk rigtig fint i lørdags. Har taget munden liiiiidt for fuld denne gang og kurserne er lidt svære.

Torsdag er date-night og står derfor i romantikkens og tosomhedens tegn med min kæreste. I torsdags var vi på Vivaldi i Køge og tomatsuppen er bare min favorit. Vi bestemmer hver især hver anden gang, så jeg er spændt på, hvad vi skal på torsdag.

(afsnittet indeholder affiliatelinks)

Jeg fik lagt ny neglelak på …. favoritterne Chinchilly fra Essie og et godt lag CND creative play topcoat på – så holder de en uge. Den kan virkelig kun anbefales. Hvad har I på poterne lige nu?

Ugen bød også på FW2018 show fra Louis Vuitton …. yndlingslook <3 alt for cool jakke.

…. og nu vi er ved Vuitton, så ønsker jeg mig en fanny back …… gad den så godt. Den er jo så fin.

Læs også:  Sådan rengør du din Louis Vuitton Monogram Canvas taske så den ligner en million igen

Søndagen bød på børnearbejde ha ha 😀 ej, det passer ikke, men der var en lille hjælper på, da jeg besluttede at male skænken hvid. Hvorfor gjorde jeg ikke det noget før? Den er jo så meget pænere nu.

Det blev også ugen, hvor jeg for alvor fik gang i bloggen…. jeg skrev om mine fødselsdagsønsker, om en grå velourpuf i min stue og det blev også til noget om sko med pels på, samt mine favoritter fra Kudibals lækre nye kollektion.

Det er dejligt at være i gang igen …. jeg har savnet det så meget faktisk.

MEN – hvad har I lavet i uge 10?

Hav en skøn uge <3

Og PS ….. hvis du er fan af CLEAN parfumerne ligesom mig, så sparer man altså 40% de næste 4 dage lige HER.

2 Comments