Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Jeg gad godt …

… at kunne gå amok i Dea Kudibals sommerkollektion, som næsten lige er landet. Kollektionen har inspiration i Alhambra paladset og det smukke haver omkring. De eksklusive materialer i kollektionen kombineret med, fra min side, lige dele længsel efter det lune vejr og måske også lidt rejser , gør at jeg sidder og sukker mens ønskelisten bliver længere og længere.

Jeg prøver virkelig at tænke over, hvad jeg gerne vil tilføje garderoben, for for et stykke tid siden tog jeg beslutningen om, at forsøge at stoppe impuls-shopping, således at jeg (forhåbentlig) kunne undgå for mange fejlkøb. Det er simpelthen for dyrt. Og så vil jeg egentlig hellere købe en eller dyrere ting i lækre materialer, som man befinder sig 100% godt i.
Bare fordi et mærke er i den dyrere ende, betyder det jo ikke nødvendigvis, at det matcher ens krop, men det gør Dea Kudibal for mit vedkommende. Elsker de ting jeg har derfra og jeg passer godt på dem. Min frakke kan jeg fx slet ikke vente med at få lov at bruge igen og også min leokjole for den sags skyld.
I forhold til trends og tendenser, så er der jo væsentlig mere knald på farverne sådan helt generelt. Det generer mig overhovedet ikke – tværtimod. Synes det er rart at få lidt farveklatter i det sorte og grå.
Mine favoritter, som SÅ meget er på ønskelisten er faktisk også ting, hvor der er fyret godt op for farverne. Kudibals kollektion er generelt feminin, let og ukompliceret. Det er på den ene side farverne og de smukke prints der bærer de enkelte styles og det gode snit på den anden. Skulle jeg fx fem ting ud (hvilket er RET svært, ha ha), så ville jeg klart gå efter:

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

Det røde suit! Manner, det gad jeg godt have fingrene i ….. jeg ville bruge det sammen og med en hvid tee under jakken. Synes det er SÅ cool med striberne på bukserne og så har jeg faktisk allerede en blazer fra Kudibal i næsten samme snit, som er så dejlig at have på, så ved bare det ville være en vinder! Blazer her og bukser her.

Den gule maxikjole ….. hold nu mule den er pæn. Jeg har set den blive sportet på instagram og den er så fin. Men blusen i samme farve og materiale er også virkelig smuk. Bluse her og kjole her.
Samme bluse fås i hvid og den er jeg helt pjattet med. Den tror jeg at jeg kunne bo i til sommer. Pæn til alt jo og så forestiller jeg mig, at den er helt vildt let.
Jeg plejer at besøge Kudibals showroom for at se kommende kollektioner, men denne har jeg desværre ikke fået set live.

En style, som også er klar favorit, er maxinederdelen  med stjerner og den i striber. Jeg elsker maxinederdele om sommeren og jeg mangler en lækker en. De her er så fine og kan bruges sammen med så mange farver og overdele. De er her.

Sidst men ikke mindst så er kimonoen helt fantastisk! Jeg er slet ikke færdig med kimonoer – verdens mest anvendelige ting jo. fungerer over alt nærmest og kan spice selv det mest triste op. Den her er meget smuk i printet og kan rigtig godt lide kanten på den, samt at den er lang på ærmerne. Trekvart dur bare ikke til mig og alle mine ar, som stadig skal beskyttes lidt for solen jo. Den er her.

Læs også:  Sporty er cosy

Well, det var fem ikke? Men der er meget meget mere ….. kig selv mere her. Og så går jeg i gang med at spare op 😉

Ej, jeg må lige tilføje to ting mere …. dog i samme farve. Pink skjorte og pink kjole. Jeg ved ikke hvad der er finest, men jeg ville gå efter skjorten. DEN ville blive en super favorit. De er ikke kommet online endnu, men se farven her på toppen, som er i shoppen.

Hav en skøn søndag <3

Knus fra mig

One Comment