Storm & Marie Cocoon strikkjole

storm og marie COCOON-DR-01

I går var jeg et hurtigt smut i København for at høre om nyheder fra Sensai, Ciaté og for at lægge planer om en event, som I også får mulighed for at deltage i. På vejen tilbage til bilen, stoppede jeg lige kort i Magasin, som har fået en del lækre efterårsnyheder allerede. Blev i den grad fristet, men endte med i stedet at købe lidt slutspurtsudsalgssager fra Designers Remix. Bl.a. to cardigans som har været udsolgt overalt i DK længe. Og en kjole som jeg hurtigt viste på Insta (@malsen).
En af de nyheder som jeg virkelig cirklede længe om, var denne strikkjole fra Storm & Marie. Billedet yder den slet ikke retfærdighed – den er simpelthen møg-lækker! Tror jeg bliver nødt til at hapse den. Strømper og ankelstøvler. Good to go!

Cocoon kjolen fås her.

This entry was posted in All posts, AW13 and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Storm & Marie Cocoon strikkjole

  1. Lullumut says:

    Den gad jeg godt at putte mig i, mm 🙂 Har siddet med jakke på på job hele ugen, haha. Way too cold already. Glæder mig til at høre mere om “dit” event 🙂

  2. Bolize says:

    DEN måtte sandelig også gerne hænge i mit skab ♥

Comments are closed.