Året rundt,  Barneliv,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration,  Ugen der gik

11//18

Og således gik uge 11. En lidt mærkelig uge, som på den ene side er fløjet afsted, men hvor der alligevel har været en del ting på tapetet. Friske blomster (tror jeg er afhængig ….) og glimmersokker. Fancy. Hvis jeg absolut skal have strømper på, hvilket de helt ustyrlige temperaturer jo har krævet på en måde, så lad det være glimmer. Lad det altid være glimmer!

Apropos det med det friske blomster …. suk. Kan ikke lade være ….. Og nu begynder tulipanerne! *indsæt overlykkelig smiley med hjerter i øjnene*
Men er de ikke ret dyre?!

Tirsdagen bød på pre-school møde og mini var stolt som paven selv, da han blev anrettet ved skolebord med navneskilt og hele baduljen. Et super arrangement, som jeg tror landede rigtig fint hos alle os vordende skolebørnsforældre. Jaja, det er så crazy … skolebarn. Han er jo lige blevet født for pokker.

Totalt optur over fundet af hjerteformede rengøringssvampe i Fakta …. der skal ikke meget til at gøre min lykke, hva’? 😀

Tandlægen. Yikes! Men jeg har jo “min” Marc, som for det første stort set har kureret min skræk og som jeg gladeligt kører en time hver vej for at han kan undersøge mig og udbedre skader. Desværre (endnu) et par knækkede tænder, men ingen huller! Så godt 🙂

Ja, sygdommen har også ramt herhjemme …. først junior, som nu kører på hoste, snot og inhalator. Mig selv med feber i skrivende stund og masser af selvmedlidenhed, som jeg bare har lyst til at drukne i panodil og Pepsi Max. For f***** da også …..

Læs også:  Rene og blide farver fra Liewood skaber ro

Polly!!! Med påskesmag!!! Dobbelt op på joy og lykke. Bedste slik i verden, tror jeg og må med skam (og en lille smule stolthed over ikke at få kvalme) meddele at den pose for længst er væk – den blev åbnet onsdag ….. og var væk …. onsdag 😀 Ha ha …. ups.

Date-night. Torsdag. Altid torsdag. SÅ hyggeligt besøg på Vanilla i Køge. Gode burgere og en masse hygge og snak. Jeg elsker simpelthen vores torsdags-dates.

Virkelig underlige filtre på snappen……

Forelskede mig med hele hjertet i denne sag fra Birgitte Herskind. Nam! Kan hapses her.

Og sidst men ikke mindst så købte jeg denne fine silkeblazer hos Stine Goya på slut-sale. 70% er godt, når man ikke ellers synes man kan retfærdiggøre Goya-køb til fuld pris. Se lige de små glade bier! Klæder mig til boyfriend jeans, espadriller og en hvid t-shirt sammen med denne jakke.

Ugen bød på gul strik i outfit og et længere indlæg om det gode ved udeliv, haver, sjæl og balsam.
Og fik du ikke læst om sidste uge, så se med her.
Har I haft en glad uge? 🙂

2 Comments

  • Ann

    Så skønt et indlæg lige til at blive i godt humør af. Jeg er næsten altid enig med dig og har lyst til så meget af det tøj, du skriver om… men altså gul nej tak, men glimmer yes og helst hver dag 🤗 og lyserød jeg er fan.
    Dejligt at du er tilbage!!a