Livet er en fest,  Min stil,  Shopping og Inspiration

Gul strik – er I med mig?

Sjældent har jeg fået så mange kommenteret på mit tøj som den anden dag, da jeg mødte på arbejde i varm gul –  solsikkegul – strikbluse og sjældent har et af mine billeder på insta fået så mange likes. Nuvel, den lyser da også ganske op og gul er jo en glad farve, som skaber gode associationer. Solen, blomserne, lyset, kyllinger osv. Men det var virkelig overvældende med kommentarer af den positive slags. Måske lige med undtagelse af én som mente jeg lignede et påskeæg 😀 ha ha … men den var nu meget sød også.
Gul er jo en af de helt store trend-farver lige nu og slet ikke til at komme uden om. Jeg synes det er en lækker farve, som jeg da også har skrevet før, men jeg kommer nok ikke til at investere i super mange ting den kommende sæson. Denne strik er jeg glad for og hvis jeg så kunne finde én enkelt ting mere, så jeg er glad og helt tilfreds…. måske en maxinederdel, kjole eller en løs skjorte.

Affiliate link
På plussiden er også at min strikbluse er ret budgetvenlig – find den her. Og er man ikke til den høje hals, så er der en lignende her – også rigtig billig.

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

3 Comments