Rejser og ture

Den lille mand og havet

Jeg tror muligvis det har været en af de bedste beslutninger nogensinde at tage på rejse med min Cookie alene. Siden i mandags har vi været i Niechorze i Polen – et wellness-område ved Østersøen. Bare mig og ham. Og en lille suite på et stort hotel. Vi har gået ture på stranden, set de små byer, svømmet i poolen, spist mindst en is om dagen og lidt for mange lakridspiber. Det har været fantastisk – intet mindre. Ingen bagkanter, bare tid til lige det vi ville. Det styrker vores forhold og han har været verdens nemmeste at rejse med. 

Jeg nyder den sidste kop kaffe i morgensolen og om kort tid sætter vi igen kursen mod Danmark ❤️

Læs også:  Weekendplaner

4 Comments

 • Birthe Brøbeck

  Børn er fantastiske rejsekammerater
  Mit ældste barnebarn skulle flyve på ferie idag. Det snakkede vi om igår og jeg forstod, at alt det, vi synes er lidt træls ved en rejse, turen til lufthavnen, flyveturen, transport ved ankomst og lign, alt det elskede han og tog som spændende oplevelser, selvom han har rejst meget. Skønt at opleve verden gennem børnenes øjne.
  God sommer.
  PS overvejer at købe en alm pochette i monogram, tiderne skifter.

  • Marlene D

   Jamen lige præcis ❤️ alle de små ting som kan irritere os voksne, synes de er hyggelige. Hos os var det fx en hæve/sænkebro som skulle lade skibe passere. Det forsinkede os en halv time, men Silas synes det var skønt 😀

   Hold da op …. ja det er nye vinde 😀 hi hi