Ønskelisten,  Shopping og Inspiration,  Ture i Danmark

Sommerferie – 7 favoritter til feriekufferten 

Endelig sommerferie. Endelig en lille pause fra den travle hverdag. Jeg har bestemt mig for, at vi denne sommer skal samle oplevelser og gode stunder nu vi ikke rigtig kunne det sidste år.

Ferieprogrammet er delvist planlagt og delvist åbent, men det bliver ikke langt væk i første omgang. Danmark og omegn 🙂 Jeg lægger ud med en lille kærestetur til Rømø allerede i næste uge og så er jeg i gang med at se efter en lille tur til mig og Silas også. Om alt går vel, så tager jeg også en uge på sommerskole senere. Mere om det, hvis det bliver.

Selv om det danske sommervejr stadig ikke helt kan bestemme sig, så er langærmede ting stadig en nødvendighed for mig – ligeledes kan jeg heller ikke have åbne halsudskæringer med mindre jeg også har tørklæde på, så for ikke at risikere at smelte helt, så må jeg kigge rigtig godt på materialerne. Hør og silke, især silke, fungerer bedst i varme og samtidig lysere farver. Jeg ville ønske at jeg kunne pakke min feriekuffert med blandt andet disse syv ting og derudover kombinere med et par tees, en læderjakke, denimjakke, mit cashmeresjal fra Kudibal og en lang tynd cardigan eller to.

Indeholder affiliatelinks

Den lange silkekjole fra Kudibal er i det smukkeste print og jeg er smaskforelsket i den. Printet fås også i tørklæde, som jeg også kunne tænke mig. Den mørkeblå silkekjole – ligeledes fra Kudibal – er ukompliceret og fungerer fint både i dag- og aftentimerne. Sandalerne med perler på er allerede i hus og de bedste sandaler jeg nogensinde har haft. Kunne også tænke mig et par metallicsandaler fra Angulus og de er i øvrigt rigtig gode i prisen lige nu (kode xxx giver ekstra 15% i de her dage – også på dem med perler). Mine boyfriend jeans fra Black Swan kan jeg ikke anbefale nok og læderjakken har jeg også – min er fra Raiine og minder om denne, men de fås jo mange steder i mange prisklasser. Her er også nogle gode bud.

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

Hvordan ser jeres ferieplaner ud? 🙂