Ønskelisten,  Rejser og ture

Når vi bare ikke vil samme vej

Moden og jeg. Det er sådan, at jeg skal på en rejse snart, hvor solen er skarp og hvor jeg anstændighedsmæssigt ikke kan have for meget bar hud. Mine ar skal dækkes for solen og da størstedelen er på arme/ hænder og bryst/ hals, så er vi ude i noget langærmet og let og tyndt. Maxikjoler. Luftigt. Jovist, der er mange smukke maxier derude, men enten er de med trekvartærmer eller også er de mega gennemsigtige. Det dur ikke. I går var jeg på jagt i et storcenter og fandt én. Som er nogenlunde. Den sidder ikke sådan spot-on men til 50 kr købte jeg den alligevel. Den går an. Men bare én mere …. én. Nej. Nå. Hjem igen og gruble. 

Lige nu gad jeg godt at efterårskollektionerne kom lidt tidligere ha ha 🙂 Kudibal kommer nemlig med den perfekte kjole i yndlings-leo. Lang. Lange ærmer. Ikke gennemsigtig. Skønt materiale man kan ånde i men suk …. den når ikke at lande i butikkerne inden jeg skal afsted. Men er den ikke fantastisk ❤️? 

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

2 Comments

  • Jannie

    Det er så typisk, når man står og mangler noget og ikke føler man har de store krav, så er det ikke til at opstøve.

    I øvrigt ret flot kjole fra Kudibal, jeg synes leo-print er super flot, men jeg er ikke god til at bære for meget af det på én gang. Det ser altid meget pænere ud på andre 😉