Shopping og Inspiration

Efterårets klassiske accessories: Tørklæder

Indeholder reklamelinks

Sikke en smuk dag at vågne op til! Jeg sidder udenfor under parasollen og nyder det smukke lys og at fuglene stadig pipper. Sønnen min er klar til børnehave og jeg skal i gang med dagens genoptræning. Så skal jeg ordnes og have tøj på. Har ryddet op i mine tørklæder og fundet ud af at jeg mangler ensfarvede af slagsen. Tørklæder er jo altid et hit i Danmark, da vi må beskytte os mod vejr og vind ret tidligt på efteråret og desuden er rigtig gode til at bruge tørklæder som en del af vores outfits. Jeg er desuden også nødt til at beskytte min hals …. dels fordi det er vigtigt for ikke at få sol direkte, men måske også for at skærme lidt for alt for mange nysgerrige blikke. Egentlig er jeg ikke bange for at vise mig, men det kan være rart ikke hele tiden at skulle forholde sig til ulykken.

Når det bliver rigtig koldt, bruger vi selvfølgelig ofte meget tyk bomuld … strikkede sager eller cashmere/ uld. Jeg har dog valgt at fokusere mere på tørklæder, som både kan bruges til inde og ude og som er i en rimelig tynd bomuldskvalitet. Og i alle prisklasser. Der er direkte links til alle tørklæderne i teksten under billedet.

tørklæder efterår bomuld

De to øverste fra henholdsvis Stine Goya Barragan Scarf (nr. 2) og Stories by Rikke Mai er printede og super cool! Stories by RikkeMai tørklædet (nr. 1) er desuden sat ned til halv pris, hvilket gør at jeg ikke betænkte mig så længe, så det er på vej til mig. Det er nummer 5 fra Becksöndergaard også … i alle tre farver. Dejligt prisvenligt og klassisk tørklæde.
Calvin Klein (nr. 4) er super fedt synes jeg og jeg kan faktisk godt lide at det er et logotørklæde. Nr. 3 fra Black Lily slår bare aldrig fejl – jeg er vild med kvaliteten af deres tørklæder og det her er lidt råt og passer super godt til min stil. Det grå er lækrest, synes jeg men det blå er nu også fint.

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel

Hvordan man bruger sine tørklæder, findes der masser af inspiration til på nettet …. men jeg skrev bl.a. dette indlæg med masser af forskellige måder at binde på. Det er faktisk et af bloggens mest læste indlæg nogensinde. 

Hvilken måde foretrækker du?

One Comment

  • Signe

    Åge, det fra Stine Goya er fint. Og dem fra Beck Søndergård. Så er det bare lige med at vælge farve.
    – eller gøre som du, og bestille en af hver. 🙂