Shopping og Inspiration

Christmas wishes Vol. 1

juleønsker vol. 1Leopardleggins/ Second Female * Lædertop/ Designers Remix * fingerringe med sten/ Pandora * Lang gråsort cardigan/ Second Female * Sort cardigan/ Gestuz * Bordeaux støvler/ Sigerson Morrison * Lange Pistols/ Acne * Neverfull taske/ Louis Vuitton * Ankelstøvler Track/ Acne * Firkløvere ørestikkere Miss Emmell/ Line & Jo * Halskæde med søhest/ Emilie Hagen

(billedet kan klikkes større)

Jeg tror muligvis, at jeg fik fortalt mig, da jeg skrev, at jeg ikke havde så mange ønsker i år, som jeg plejer at have 😛 I hvert fald dukkede der pludselig flere og flere op i takt med, at jeg fik kigget mine mapper igennem. Sagen er så samtidig den, at mine ønsker ikke er specielt budgetvenlige og derfor kommer jeg til at lave en ønskeliste mere – en med ting, som koster mindre. Jeg ved jo også godt, at chancen for, at jeg får noget af det på collagen, som koster over 500 kr. er lille, men gavekort er jo mindst lige så velkomne, for dem kan jeg så selv spæde til.

Generelt set, så er jeg i gang med en større garderobeudrensning, hvilket indtil videre har resulteret i 4 sække med alt muligt, som jeg ikke kommer til at bruge mere. Jeg kommer aldrig til at have en fuldstændig skrabet garderobe (selv om det kunne være herligt indimellem), dertil elsker jeg tøj, sko og accessories for højt. Men jeg læser omhyggeligt med, når fx Trine deler ud af sine erfaringer og tips, for en del af det kan jeg helt sikkert bruge.
Mine ønsker afspejler også den “nye” mig …..der skal ikke flytte noget ind, som jeg kun vil bruge et par gange. Det handler om at spotte klassikerne inden dankortet bliver zippet og så gå efter de ting. Med udgangspunkt i det man allerede har. En ret god indikator for en blogger er fx om det er noget man har blogget om før 😉 Mange af tingene på collagen har faktisk været nævnt her tidligere.
LV-tasken har jeg haft blogget om før …. endda et par gange. Den ville være en perfekt hverdagstaske i mange år og jeg ville bruge den! Ikke noget med at være øm overfor den, men virkelig bruge den. Der er to par Acne-støvler på collagen af den simple grund, at jeg går godt i det fodtøj. Altid. Så igen mere af det der er godt.
På tøj-siden kunne jeg godt tænker mig et par helt lange cardigans mere. Bruger stort set cardigans hver dag og det kan ses på dem jeg har. Af samme grund er rigtig mange røget ud og til genbrug, så der er faktisk god grund til at investere i lige netop det. Den smukke lædertop er helt klart et trend-køb, for læder kommer og går i modebilledet, men jeg har været vild med den længe og håber sådan at finde den på udsalg – evt. med et gavekort fra julen.
Leoleggins ville jeg ønske mig en størrelse større end jeg har brug for og så bruge dem lidt baggy…..de ville være cool både nu, til foråret og igen næste vinter, så heller ingen skrupler med at ønske mig dem.
De bordeaux støvler er bare SÅ labre … er ikke sikker på om jeg kan vente med at se om de er under træet. Måske kommer jeg til at hapse dem før! 😀
Smykker skal på en måde betyde noget for mig, før de rigtigt fanger mig. De smukke ringe fra Pandora med fødselssten i ønsker jeg mig tre af og har gjort det længe. Cookie, min mand og jeg selv og jeg ville bære dem sammen. Firkløverne fra Line & Jo har jeg også tidligere skrevet om, fordi den form altid har været speciel for mig. Er vild med firkløvere og søheste. Søhesten skrev jeg om for ikke så længe siden og den er i virkeligheden (sammen med begge Acne-støvler og LV-tasken) mit højeste ønske.

Læs også:  Louis Vuitton rygsæk - når man har ønsket sig noget i 100 år

Hvad synes I om mine ønsker? 🙂

Der er links til alle tingene under collagen og der kommer som sagt en ønskeliste mere snarest.

6 Comments