Shopping og Inspiration,  Skønhed

Cool festmanicure og 4 favoritter

stroke of brilliance essie

cashmere bathrobe essie
Man er jo lissom frygtelig afhængig af godt lys, når man skal lave nye negle og enten skal jeg have investeret i sådan en god halogonfætter eller også skal jeg bare være lidt ligeglad og være tilfreds med “as good as it gets”, for når jeg har tid til sådanne sysler, så er solen altså for længst forsvundet ned bag bakketoppen. MEN ét godt og yderst brugbart tip er at arbejde med forskellige effektlakker som topcoats, for de skjuler nemlig de værste helligdage 😉 Vildt godt – flere af dem, tak! 😀

Jeg er allerede gået i gang med at udtænke fine fest-manicurer, for dels skal jeg jo selv i vælten, så at sige, men det plejer også at være mig, som står for hår/makeup/negle på en håndfuld af mine gode veninder til julefrokosten på jobbet. Og de skal jo ikke være ens. Naturligvis 😉 Skal selvfølgelig nok vise dem her på bloggen i takt med at jeg får prøvet dem af …. jeg lover det bliver lige til at gå til, for jeg er jo på ingen måde ekspert som hende her. Hun måtte til gengæld godt komme og lave min, for Maria har virkelig oploaded mange cool muligheder de sidste par måneder.

Nå, men jeg går altid ud fra tre trin (er ikke så god til at sætte sten, dimser og andet godt på): Base, farve og topcoat. På mani-billedet er det Nilens Jord base, Essie Cashmere Bathrobe og til sidst Essie Stroke of Brilliance. Den grå trækker i den diskrete retning og de blå glimmerstykker pepper lige nøjagtig nok op til at jeg synes det ser vildt underspillet luksus ud. Tror måske det er sådan her min egen mani til arbejdsjulefrokosten kommer til at se ud, med mindre jeg ikke kan lade den røde lak stå. Vi får se. Ellers får en af de andre piger denne her 😉

Læs også:  GIVE AWAY - FILORGA LIFT-STRUCTURE

Mine 4 yndlingslakker i grå/grønne toner i øjeblikket er i øvrigt disse – alle fra Essie: Go overboard, Maximillian Strasse her, Stroke of Brilliance og Cashmere Bathrobe. Roterer imellem dem hele tiden og glimmerlakken kommer på en gang imellem. De to første kører jeg på min 2 flaske af, hvilket virkelig hører til sjældenheder. Hurra for at man indimellem (næsten) kan få dem kastet i nakken, når det er ældre kollektioner. Tror måske Go overboard kostede 29 kr. eller noget i den dur.

Kan I lide denne kombi?

Jeg viste Maximillian Strasse her her.

Go Overboard her.

Stroke of Brilliance, samt Cashmere Bathrobe er vareprøver

4 Comments