Shopping og Inspiration

Lækkert klassisk læder til super gode priser!

Jeg ved det godt … hele tre indlæg på én dag, men altså nu faldt jeg lige over det her super gode tilbud, som jeg ikke kan lade være med at dele med jer. I ved jo godt at jeg er stor fan af meinLiebling, som er super gode til at lave læder som holder og som rent faktisk er til at betale … jeg har 2-3 styles i garderoben allerede og vil rigtig gerne have mere, fordi mærket sidder godt og snittene er tilpas klassiske til at det er noget som kan bruges sæson efter sæson.
Her til aften faldt jeg så over Designers & Friends, som tilsyneladende kører kampagne for netop meinLiebling og søstermærket rosalykke .. på både ældre styles men også AW13-styles! Halleluja! 🙂 Jeg har plukket lidt forskelligt ud på collagen herunder, men der er meget mere inde “i butikken” HER og HER.

Jeg har selv den lækre cardigan i nederste række, som er i en kombination af strik og læder. Kan KUN anbefale den … den er så fed og lækker lun. Tatyana hedder den, hvis I skal bruge stylenavnet til at spotte den derinde.
Ville virkelig gerne eje et par sorte skindleggins, som dem i nederste række til venstre, men har ikke råd lige nu – rigtig ærgerligt, når de nu er sat så meget ned. Til gengæld har jeg så lige hapset den smukke top med ciffon/læder til næsten ingen penge. Er ret sikker på, at den er et julefrokost-hit med skinny jeans og sorte pumps … måske en lille jakke (og ja, jeg ville nok tage en sort top på under….så fit er jeg altså alligevel heller ikke, hehe). Pailletjakken er jeg også vild med, den kviltede jakke og og 😀
Som sagt, så finder I tilbuddene her og her. 3 dage endnu.

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

mein liebling rosa lykke

8 Comments