Shopping og Inspiration

Konkurrence: VIND en ordentlig omgang dullegrej i en giga-goodiebag!


Som jeg lige kort annoncerede i forrige indlæg og på facebook, så har jeg samlet en hel flok ubrugte herligheder, som jeg enten har fået i goodiebags eller selv har købt og ikke fået brugt af en eller anden grund.
Så nu har jeg lavet en goodiebag til en af jer. Der er virkelig mange lækre ting i pakken og værdien er samlet set omkring 1400 kr. !!

Indhold: saltvandsspray fra Toni & Guy, solcreme (helt vildt god!) fra Decubal, Whipped creme fra Sebastian, Biotherm Lait Corporel, L’Oréal Elvital hårolie, Tressemmé hårpudder, Organics foundation, Gucci Intense eau de parfum 5 ml., Essie Lux Effect (til at komme ovenpå andre lakker for at give vanvittig smuk effekt), GOSH Lambada rød neglelak, mascara+ flydende eyeliner+ læbestift fra Wet’n wild, gloss shimmer fra MaxFactor, 2 x color tattoo fra Maybelline i fede efterårsfarver og sidst men ikke mindst en ring med margueritte samt perleøreringe (begge bare bijouteri).

Alt sammen fra mig til én af jer i anledning af bloggens 3-års føs’da 🙂

Hvad skal du gøre for at vinde:
1. følg mig på bloglovin’ (klik på linket og klik “follow”) og klik da meget gerne på det lille røde “like”-hjerte på indlægget derinde 😉
2. smid en kommentar her på indlægget

Det er en kvik-konkurrence, så sidste chance for at deltage er på onsdag d. 8. august – held og lykke 🙂

Læs også:  Årets julebord

275 Comments