Shopping og Inspiration

VILA – Confidence is not for sale

I samarbejde med VILA

Troen på sig selv kan ikke købes for penge og det kan personlig stil heller ikke. I hvert fald ikke den der kommer helt indefra og som smelter sammen med den man er. Image og brand kan købes, men det skaber langt fra den inderste kerne. Den man er, når man sidder alene og funderer over, hvilke nye udfordringer man er klar til at tage op i sit videre liv.
VILA har forsøgt at kickstarte dette budskab blandt kvinder med en kampagne, som er fulgt op af en kollektion med en række kombinerbare items og looks og hvor det er kvinden der skaber tøjet, men hvor de enkelte styles er bidragende til den spirende selvtillid. Kampagnen hedder “Confidence”.
Videoen, som er en del af kampagen, viser forskellige “fald-scener” fra diverse catwalks (selv om det må være skrækkeligt, så ser nogle af dem altså lidt morsomme ud….), men pointen med det hele ligger i det allersidste fald og med den handling kvinden gør. Se den selv og blive underholdt et minuts tid 😉

Jeg tror, at vi allesammen er der indimellem….. Der, hvor vi ikke helt har troen på os selv….der, hvor vi tvivler på, om vi er gode nok, der hvor vi finder alle fejlene ved os selv frem i stedet for at for at finde det gode og der, hvor vi undlader at gøre et eller andet, fordi vi simpelthen er bange for at fejle. Det interessante er måske ikke så meget at konkludere at det er noget vi gør, næ, det interessante må være at minde os selv om, at hvor der er vilje, er der vej. Selvtillid er noget alle har ret til at have. Også når det kommer til mode og stil. Synes det er lidt fedt, at VILA sætter fokus på et vigtigt budskab. I det hele taget kan jeg godt lide, når firmaer (uagtet slags) tager stilling og laver et statement som her ved fx at lave en kollektion, som skal forsøge at åbne for større selvtillid allerede inde i prøverummet.

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

“Nobody puts Baby in a corner” 😉
(Citat: Dirty Dancing….hvis ikke du har set den, så se at få det gjort, så ved du akkurat hvad jeg mener med det citat)

10 Comments