Shopping og Inspiration

Rainy Snapshot with my new best friend


Jeg ved godt, at man ikke skal brokke sig over vejret, så det lader jeg være med og glæder mig i stedet over, at jeg har mulighed for at flashe min fine Ilse Jacobsen paraply – hot pink med neondetaljer! Det er da ikke så ringe endda 😉 Den er med mig overalt i øjeblikket, simpelthen og billedet er så dugfrisk at det er taget for få øjeblikke siden.
Mandagen har faktisk – trods barsel – budt på lidt arbejde og tænk engang….jeg kunne stadig huske, hvordan man gør, så helt “ammehjerne” har jeg tilsyneladende ikke 😀 Nu er jeg dog trygt hjemme i familiens skød igen og glæder mig over, at dagen endnu er ung og der er endnu flere udsalg at scoute på nettet. Jeg har dog pænt gemt visakort væk, for der er ikke mere shopping til den her dame før det har været pay-day. Come Friday, Come Friday 🙂
I øvrigt – tusind tak for alle jeres inputs omkring mørkt/lyst hår. Jeg bliver mere og mere hooked på det! Måske skulle jeg simpelthen tage tyren ved hornene og springe ud i det….et eller andet skal der i hvert fald skemed det hår og en klipning kan ikke gøre det.

Vi ses nok lidt senere – skal nemlig have vist jer den fineste halskæde, så kig forbi og husk også at der er konkurrence om solbriller lige her.

Læs også:  Til manden der har alt - et jakkesæt

13 Comments