Skønhed

Se den på! ESSIE SUMMER 2012: FEAR or DESIRE


Jeg ville have tjekke ind i går aftes med en visning af en super fin halskæde, men kamera ville ikke lige samarbejde, så den må I have til gode lidt endnu. Til gengæld vil jeg lige vise en af de nyeste sommer ’12 Essielakker, som jeg har fået tilsendt  – nemlig Fear or Desire. En hot orange lak, som lidt får mig til at tænke på saftige appelsiner. Den er nok en anelse kold i nuancen faktisk, hvor mandarinfarvet ville have være mere varm, hvis det giver mening.
MEN synes den er super sej og giver helt klart noget sommerknald på neglene hvad enten man matcher den som nuance til et outfit eller som eneste farveklat i et monokromt look. Begge dele lige fint, synes jeg.
Der skal nok komme swatches af L’oreal-lakkerne også, men er ikke lige nået dertil endnu.

Hehe, OG så kan den kvikke læser måske se noget nyt på det nederste billede? Noget som jeg har ønsket mig brændende. 🙂

Læs også:  Hår der knækker og bliver hurtigt slidt

29 Comments