Skønhed

Essie Summer 2014

essie summer 2014

fierce, no fear (brun)* ruffles and feathers (grøn) * urban jungle (hvidlig) * haute in the heat (pink) * strut your stuff (blå) * roarrrrange (orange)

SÃ… er der nye Essie-farver <3 Summer 2014 er lidt anderledes end, hvad man måske sådan lige ville mene var sommer-sommer, men jeg er vild med den! Jeg elsker at den ikke er forudsigelig med en masse lyse pasteller, men at der er lidt knald på. Den pink er sådan “pæon-pink” og egner sig i mine øjne især til fødderne. Lige så med den grønne, som jeg ikke kan vente med at teste på. Den første jeg valgte at teste var dog den brunlige på fødderne. Arhmen, den er fin! Helt perfekt kold brun tone, som matcher de lidt brune fødder virkelig pænt.
Den helt lyse er ikke hvid men er sådan med et lilla/ lyserødt skær …. hmm…. sådan det nederste af bladene på en lilje-farve og er også super smuk. Har hørt at den er lidt svær at lægge på og at det kan betale sig med en underlak. Orange er også repræsenteret og kunne især være et flot modspil til en rød kjole … sorbettypen 😉
Sidst men ikke mindst er der den blå. En smuk klar (virkelig klar) blå, som nærmest er azur med lidt neon i. Jeg skal klart teste den en dag, hvor jeg skal have noget navy/creme/hvidt på …. tror den er spot on der 😉

Hvilken farve tænker I de bedste tanker om?

Maria har swatchet dem, så hvis I har lyst til at se dem på her og nu i i stedet for at vente på at den her skildpadde får testet og taget billeder, så find hendes test her.

Læs også:  Sådan kan du afhjælpe uren hud efter brug af masker

3 Comments