Shopping og Inspiration

Changing bags: Dixie crossbody

IMG_3208

Sidste uges taske var jo “as leopard as it gets” og jeg kunne godt mærke, at jeg ikke var helt klar til at stille leoparden væk. Samtidig, så er den heller ikke verdens mindste taske og med lidt oppakning til og fra arbejde, var den egentlig et lidt uhandy valg. Så den blev skiftet ud i denne uge med en creme/sort cross body fra Dixie. Et udsalgskup til et par hundrede kroner, som jeg scorede på et tidspunkt her i foråret. Den er i læder, virkelig praktisk og har dobbelt lynlåsrum, så ting kan holdes adskilte. Modellen hedder Oslo, men jeg kan altså ikke lige umiddelbart finde den til jer på et link.

I dag svinger jeg tasken over skulderen og afholder mit sidste Black Swan event i denne sæson. Derefter er det sommerferie ind til vi kan hente den nye kollektion i august. Det har været en fantastisk sæson! Kollektionen har været så fin og kunderne har taget virkelig flot imod den. Personligt har jeg også klaret det ret godt – har solgt fint, fået en masse nye kunder og er bare blevet endnu mere glad for mit fritidsjob som tøjsælger. Det er fedt 🙂
Hvis der er noget i stadig er på udkig efter og vil købe, så skriv …. så ser jeg om ikke jeg evt. kan skaffe det.

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt