Shopping og Inspiration

Jeg overvejer: Mørkt hår – hvad synes I?

Nu er det her jo ikke mig på billedet, men ansigtsform og hårfarve passer nogenlunde med det jeg har på hjerte: skulle man monstro gå tilbage til naturen og få sit mørke hår igen?
Jeg overvejer det virkelig kraftigt – ikke fordi jeg er træt af mit lyse hår, men udgroningerne er ret hurtigt synlige og jeg får ikke besøgt frisøren ofte nok til at det er til at holde ud. Det kunne jeg jo selvfølgelig gøre noget ved ….. Eller jeg kunne farve det tilbage til min egen naturlige hårfarve som er sådan en tand lysere end Fergie’s mørke hår her.

Men hvad siger I? Yay or Nay? 🙂

Læs også:  Regnbuesmykker til alle sommerkjolerne og en skøn rabatkode med 40%!

22 Comments

 • Heidi

  Jeg er jo selv farvet mørk, og min egen hårfarve er sådan lidt leverpostej (mørk leverpostej) og jeg elsker mit mørke hår. Har haft det farvet blond i mange mange år, men syntes rent faktisk man ser mere naturlig og sund ud med mørkt hår :O)

 • StyleStories

  Jeg tror det vil klæde dig rigtig godt! Og det vil være så meget nemmere at have med at gøre, som du selv nævner. Jeg overvejer selv at blive mørkhåret, når sommeren er ovre, men pyh jeg synes det er en svær beslutning, og er så bange for at fortryde!! 🙂

 • Alexia Dahl

  Ihh, jeg går altså mod flertallet jeg siger lyst! Nok især fordi jeg ved hvilket helvede det er at komme tilbage til blond igen og jeg synes bare dit blonde hår er noget så fint! 🙂

 • Henriette

  Få din egen hårfarve igen, ville jeg sige. Jeg lod i øvrigt mit grå hår gro ud da jeg var 36, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg eslkede ellers mit mørke hennahår, men det krævede simpelthen for meget at vedligeholde det, som jeg synes det skulle være, og så besluttede jeg mig til at gå koksgråt 🙂

 • Lullumut

  Jeg tror egentlig, det vil være super fint til dig 🙂 Jeg er selv så glad for mit mørke ikke-farvede hår, fordi der ikke kommer udgroninger. Jeg har haft lyse striber et par gange, men det er så død-besværligt. Det fungerede ikke for mig. Dog går jeg med lidt tanker omkring at give det en lidt lysere brun skyllefarve eller evt. et par lysere brune striber.

 • Sascha

  Jeg kan godt lidt din lyse farve men tror at det mørke ville klæde dig rigtig godt også.

  Jeg er selv ufarvet igennem nogle år men jeg har fundet en tonings-farve sammen med min frisør, som jeg skal prøve her til efteråret.
  Tonings-farve vaskes ud igen efter 40-60 vaske, så jeg kan lave et forsøg inden jeg kaster mig ud i rigtig farve, som sidst tog mig 3 år at få helt ud af håret:)

 • Mette

  Synes helt klart du skulle få det farvet mørkt! Tror det ville klæde dig rigtig godt! 🙂

 • Helle R-J

  Jeg tror det mørke vil være super flot til dig, fordi du har så klare øjne. Det vil få din flotte øjenfarve til at være meget mere tydelig 🙂

 • Natalja

  Gør det!! Det ville være rigtig flot til dig. Overvejer selv at farve mit mørkt, så jeg får min egen hårfarve tilbage.
  Alternativt kan du lade dit hår vokse ud af sig selv? Så får du det meget moderne “ombre” hår, hvor det er lysere i spidserne.
  Det ser også flot ud, men vil nok tage noget tid 🙂

 • Rikke

  Tror at du ville være flot med mørkt, men tænkte faktisk det samme som Natalja, at det ville være sejr med ombre – og det kunne vel også være en slags “forsigtig” overgang til det helt mørke.
  Kh Rikke

 • Malsen

  FEDT at I er så meget på med hjælp til det her valg – jeg er godt nok blevet lidt mere hooked på ideen nu. Tænke-tænke 🙂
  Tusind tak for alles inputs 🙂

 • shopKONRAD.dk

  Jeg kender dig jo ikke som sådan, men jeg er frisør – så jeg prøver at komme med mit bud. Det mørke, helt klart.
  Det lyse ville måske nok få dig til at se et par år yngre ud. Men det mørke ville helt klart virke meget mere seriøst (på den gode måde). Derudover ville det være mere naturligt til dig med det mørke, og udvoksningen vil ikke se så markant ud.
  God fornøjelse, uanset valg 🙂