Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

5-fra-1 Lollys Laundry aw11

De første 4 indlæg om 5-fra-1 blev mere eller mindre udgivet lige inden eller lige da varerne havde ramt butikkerne, men det gør os jo slet ikke færdige med AW11. Det varer vel en 3-4 måneder inden de først SS12 varer kommer, så der er masser af tid og en lang vinter inden vi igen skal til at glæde os over at gå lysere tider i møde.
I denne omgang har jeg set lidt nærmere på Lollys Laundry – et mærke som I sikkert udemærket kender, men som måske ikke får helt den fokus det egentlig fortjener. Det meste af kollektionen er nemlig items, som er casual, klassiske i sin forstand og som kan bruges over flere sæsoner – stylet op eller ned med nye accessories must-haves. Det gør brandet investerbart i mine øjne; specielt fordi materialerne også er i orden. Priserne er rimelige og lægger sig i samme klasse, som de fleste andre danske mærker.
AW11 bevæger sig i klassiske farver samt grøn og gul. Den grønne enkle silkekjole Joan tænker jeg kan bruges som den er stylet her, men også over læderleggins, med en pelsvest, en slidt skindjakke eller med bare ben til sommer tilføjet en hat. Sammen med den sorte poncho Ida med lynlåse og den quiltede lædertaske Petra i lammeskind, er det mine topfavoritter i kollektionen og jeg ville gerne eje det hele!
Den korte guldjakke Jake i uld er vældig pæn og kan bruges til både kjole, nederdel og bukser og kunne sagtens blive sådan en garderobefavorit. Snittet er klassisk nok til det i hvert fald. Jolene, som er den draperede lædernederdel, er min sidste favorit. Den behøver egentlig ikke så mange ord – den er bare skæppeskøn!
Det efterlader outfittet med den gule kjole ukommenteret, men jeg har taget det med, for at vise at også Lollys Laundry har et bud på et rigtig fint leopardtørklæde til en fornuftig pris. Et godt alternativ til det lidt dyrere LV-tørklæde!

Læs også:  Set i bakspejlet

Hvis du vil se andre af mine kig på AW-kollektioner, så finder du her Munthe plus Simonsen, Samsøe, Baum und Pferdgarten og Benedikte Utzon

15 Comments