Shopping og Inspiration

5-fra-1 Munthe Plus Simonsen AW11 favoritter

Det er ved at være lidt lang tid siden jeg har lavet et 5-fra-1 indlæg og jeg har lyst til lige at vende blikket mod Munthe plus Simonsen. Den kollektion, som er kommet og som er ved at komme i butikkerne nu, efterlader mig med en endnu lidt længere ønskeseddel. Der er en del items, som jeg er ret vild med – af to grunde. Den ene er farverne og den anden er snittene.
Jeg er langt fra færdig med de løse haremsagtige bukser og især de lækre Rhino-bukser med slangeprint er super cool, synes jeg. De er behagelige, tror jeg, men også lidt festlige 🙂
Den løse kjole/tunika minder lidt om en, jeg cravede for lidt tid siden, men som jeg aldrig fik fat i i den rigtige størrelse; selv om der er masser af små forskelle, så synes jeg at grundsnittet minder en del om den anden og jeg kan virkelig godt lide, at den ser så let ud og har så mange stylingsmuligheder.
Der er heller ingen tvivl om, at de mange lækre skind- og pelssager er fine – vesten er virkelig smukt udført. Jeg spottede den, da jeg sidst var i Munthe og gramsede lidt på den. Jeg ved ikke, hvordan den vil sidde på mig, men jeg kan godt lide, at den rammer outfittet ind på en ret lækker og elegant måde, selv om vesten i sig selv er lidt boho. Den er i øvrigt stylet virkelig cool på catwalken i mine øjne! Det bringer mig faktisk videre til fjerde favorit, som er den tunika/bluse, som de to modeller øverst har på. Den farve, som er under vesten er nok min favorit, men tror også det handler om, at jeg generelt bare er betaget af hele det outfit.
Sidsten og femte item, er tørklædet. Det er meget uforudsigeligt, at jeg har et tørklæde med *host* …haha….men de er altså fine de her håndmalede unikatørklæder – det må I give mig ret i. Forestiller mig, at det kan bruges på så mange måder og at det er sådan et der kan få lov til at blive i garderoben for altid. Hvad synes I om Munthe AW11?
(Hvis I vil se flere styles, så kan man lure her.)

Læs også:  Set i bakspejlet

Billeder fra CFW og Munthe Plus Simonsen

Jeg har tidligere vist favoritter fra Samsøe Samsøe, Benedikte Utzon og Baum und Pferdgarten AW11.

11 Comments

  • june... @ Pixelerede finurligheder...

    Munthe Plus Simonsen laver sådan nogle fine ting, stilen er ikke så meget mig, lidt for flippet (i mangel på bedre ord) 🙂 Men jeg gad godt kunne style mig sådan, har bare ikke noget der passer til 🙂 Men ih, det er fint 🙂

    • Malsen

      Jeg forstår godt hvad du mener med flippet. Jeg kunne ellers godt forestille mig en del af tingene til dig…kjoler, leggins osv. 🙂

  • Conni Nørskov

    Hej Malsen!
    Okay, min kommentar har ikke så meget med Munthe Plus Simonsen at gøre, men jeg lovede jo lige at give lyd, når min blog var oppe at stå. Tjek den endelig ud. Den ser noget tynd ud endnu, men sådan er det jo i starten. Og tak for inspirationen – det har været med til at give mig det spark, der skulle til! 😉

    • Malsen

      Hey Connie! 🙂
      Ej, hvor godt! Glæder mig til at følge dig…hopper ind og kigger om et øjeblik. Bliv endelig bare ved….alt vil jo være tyndbenet i starten, men der bliver hurtigt fyldt ud med indlæg 🙂 Jeg smider dig lige på min linkliste også….
      Kh

  • Guapizimo

    Den grå tunika er godt nok fin, den er jeg sikker på ville passe os begge to 😀 Og de håndlavede tørklæder *suk* de er bare så smukke!