Skønhed

On my nails: Deborah Lippmann Bad Romance

Som lovet, ville jeg selvfølgelig vise Bad Romance in action og tænkte at den da skal peppe min mandag op, så gik i gang for en times tid siden. Her er den så og der er lige føjet et par vejledende ord til nedenunder billederne.


Okay, den er jo så pæn! Men, sorry to say, der er meget arbejde i den. Fordelen er, at den tørrer ret hurtigt og at glimmerstykkerne gør, at det ikke er så vigtigt, om man lige får lagt pæne strøg…det spoleres i hvert fald ret hurtigt af de glimmerstykker der. Den lugter heller ikke specielt meget, hvilket er en stor fordel i mit neglelakunivers!
MEN den er alt andet end nem at have med at gøre. Den skal vendes stort set hele tiden, så det tykke glimmerbundfald hele tiden fordeler sig i lakken – ellers bliver det sådan et sjasket lag med kun få stykker glimmer i. Derudover vil jeg klart ikke anbefale den til nogen der har en lidt “shaky hand”. Jeg har en ret rolig hånd og ryster sjældent og det er en fordel, for den er tyk og når man så skal helt ud til kanten, kommer man nemt til at ramme kødet omkring neglen. Det kan man selvfølgelig fjerne bagefter, men det giver noget ekstra arbejde.
Glimmerstykkerne er ret store, hvilket er smadder flot, men det er jo et helvede at få af – det ved vi godt og derfor er det altså ikke en jeg sådan vil bruge hele tiden. Nu er jeg spændt på, hvor længe den holder sig pæn på neglene, for jeg håber da lidt at den kan holde ugen ud. Åh ja…og så er det en god idé at smide en omgang overlak på – glimmerstykkerne kan godt “stritte” lidt og overlakken lægger dem ned. Så hænger man heller ikke fast i strømpebukser eller sit hår mm.

Læs også:  5 parfumer jeg er vild med for tiden og de bedste steder at købe dem online

Hav en skøn søndag aften og skulle du nu ikke følge mig på Bloglovin’ allerede, så kan du gøre det lige her. Jeg er så tæt på at runde 200 followers og det er altså stort – er så glad. Det er måske peanuts for nogen, men det er det ikke for mig 🙂

18 Comments