diverse,  Livet er en fest,  Min stil,  Shopping og Inspiration

Dagens højdepunkter 10.09.11


Hvis man ser bort fra en lettere forkølet Malsen, så har dagen egentlig været ganske glimrende ind til videre. Jeg har haft fornøjelsen af mit eget selskab hele dagen og indimellem er det faktisk meget rart ikke at skulle være social ….. overhovedet. Med andre end hunden. Og han holder jo mund det meste af tiden…. (jeg snakker i øvrigt lidt med mig selv, når jeg er alene – gør I også det?! Pinligt, når man opdager det! haha…).
Ellers har jeg været ude med hundebassen i regnvejr , spist væmmelige brød-madder med smør og det hele (det gør jeg aldrig, men i dag trængte jeg!), været yderst fashionabel…ahem… i hærens den bedste regnjakke (, som jeg elsker! HMAK slår HH anytime!), modtaget valgkort og svinelækker bonuscheck fra Designers Remix kundeklub og ja…det absolut mest modeagtige ved mig i dag, var nok min nøglepung. Arh ja, og så igen. Charlie har faktisk camouflagehundesele, så på den måde matchede vi lissom 😉
Resten af dagen har jeg brugt på hele 3 DIY-projekter, hvor af jeg er mega-stolt over især det ene! Laver indlæg i morgen….
Nu: tv-tid og et eller andet mad, som jeg stadig ikke helt er afklaret omkring og så venter jeg ellers bare på en msn-date lidt senere med kær veninde.

Har I lavet ulykker derude på denne skønne lørdag? 🙂

Der er i øvrigt kudos til dem, som kan se, hvad jeg har forsøgt at skrive på den der mad, som er oversvømmet i syltetøj! 😀

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

14 Comments