Shopping og Inspiration

Et nyt tiltag….


Måske husker I, at jeg har spurgt jer ved et par lejligheder, hvad I ville mene om en salgsblog. Om det var noget I ville kigge forbi eller om det ville være spildte kræfter. Mange svarede, at de syntes det var en god idé, men jeg har alligevel været lidt tilbageholdende; primært fordi jeg synes det kan være lidt svært at holde liv i med nye varer (man har jo trods alt ikke hele tiden noget der kan/skal sælges).
Jeg snakkede med Guapizimo om det og hun havde det lidt på samme måde. Snakken udviklede sig til en idé om at skabe en side, hvor bloggere kan sælge ud sammen. På den måde vil der løbende være større udbud og bredde blandt varerne, vi vil ramme flere størrelser, prisniveauer og mærker, samt forhåbentlig kunne sælge nemmere ud, da vi vil nå ud til flere. Siden hedder “Sale by Bloggers” og I finder den her. Meld dig meget gerne som fast læser eller via Bloglovin’, så vil du få automatisk besked via din reader, når varerne lægges på. De første annoncer er på trapperne.

Vi starter ud med os to og tanken er så at udvide med flere bloggersælgere hen ad vejen. Hvem og hvornår må I vente lidt med at se 🙂

Håber at I kan lide idéen? Vi glæder os i hvert fald rigtig meget!

Læs også:  Louis Vuitton rygsæk - når man har ønsket sig noget i 100 år

41 Comments