Min stil

Berry girl (outfit)


Jeg er glad for, at I ikke er trætte af de grønne locations, for i forhold til den undersøgelse jeg lavede blandt jer læsere for snart længe siden (, og som du stadig meget gerne må deltage i, hvis du har lyst. Find den her.), var dét, som I allerhelst ville se mere af på bloggen, nemlig outfits. Når jeg selv læser blogs, er det oftest også de indlæg jeg selv finder mest interessante, så jeg kan godt forstå jer. Derfor prioriterer jeg nu “dagens” lidt højere – måske I har lagt mærke til det 😉
Anyway, tilbage til outfittet – jeg blev lidt inspireret af det helt grå outfit her, så prøvede det af med bærfarver, som jeg havde hængende i garderoben. Cardiganen er mere bordeaux i virkeligheden, men jeg synes det virkede helt fint sammen med den lysere kjole og leostøvler. Jeg var dog nødt til at have en lille farveklat, så lod neglene være den petroleumsfarve I så i går. I øvrigt er hele outfittet fra Topshop og støvlerne fra HM.

Læs også:  Nu starter det ...

23 Comments